Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/2/7/microcut.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44 Ugens udfordring #4 resultat – Microcut

Ugens udfordring, er et indlæg jeg skriver i starten af hver uge. Her udfordre jeg mig selv, til at gøre nogle forskellige ting, som gør min måde at leve på bare lidt sundere. Det er et forsøg på at kick-starte en sundere livsstil. Det er tiltænkt at udfordringerne skal blive mere og mere udfordrende. I slutningen af ugen vil der blive opsummeret på, om jeg klarede udfordringen.

Ugens udfordring var i denne uge, som følgende:

Ugens udfordring #4

+ Løb samlet 20 km i løbet af denne uge.
+ Lav planke-øvelse hver aften i 30 sekunder
+ Lav 12 mavebøjninger hver aften
+ Lav 12 armbøjninger hver aften
+ Lav 12 Kneebents
+ Gennemfør ugens “30 Day Beach Body Challenge

Resultat af ugens udfordring

Fail! Fail! Fail! Det kan vidst ikke siges tydeligere! Jeg har nemlig virkelig fejlet i denne uge. Jeg har hverken haft tid, lyst eller overskud til at træne, og leve sundt i denne uge. Jeg har været til personalefest i denne uge, og det har blandt andet både budt på alkohol, og usund mad – og ja; total inaktivitet dagen efter. Derudover har jeg bare været så presset med lektier, eksamenslæsning, arbejde, og praktik, at jeg slet intet overskud har haft overhovedet.

Jeg løb lidt over 6 km mandag – men måtte så stoppe, fordi jeg havde afsindigt ondt i maven, og lænden. Jeg trænede derudover kun lidt styrketræning tirsdag, og så har jeg ellers måtte give op resten af ugen. Derfor har jeg overhovedet ikke klaret ugens udfordring.

Derudover har jeg været nødsaget til at tage den beslutning at jeg alligevel ikke gennemfører “30 Day Beach Body Challenge“, selv om jeg rigtig gerne ville – tiden er simpelthen ikke til det, og det stressede mig helt absurd meget.

Jeg har besluttet at ugens udfordring #5 kommer til at være det samme som ugens udfordring #4 har været (minus challenge), for at komme efter det igen. Jeg glæder mig til at tage revanche for min dårlige uge, i næste uge!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Man skal faile en gang i mellem ;) Det er bare op på hesten igen og videre. Dårlig samvittighed hjælper intet i længden.

  Tak fordi du har tilmeldt dig min give-away :D

  1. admin says:

   Nej det har du ret i ^_^ Og der var ganske enkelt bare ikke tid og overskud til det… Men jeg har da styrketrænet i går, og løbet 6 km i dag, så jeg er da kommet i gang igen :) …

   Og selvfølgelig! Det er en MEGA god give-away, og jeg vil total gerne vinde!! XD!! Jeg skriver også et indlæg om din give-away i denne uge :)

 2. Jeg kan måske trøste med at du ikke var den eneste der faldt igennem den uge ^^”

  Der skal også en god portion sejhed til at indse at man har fået sat gang i mere end man kunne klare – og at trappe ned! Awesome points for det Simone! :D Og bedre held med næste uge ;)

  1. admin says:

   Det har været en bedre start indtil nu – men nu må vi jo lige se ^^” hehe! Men godt at høre at jeg ikke er den eneste der kan fejle engang i mellem ;) haha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.