Ugens udfordring, er et indlæg jeg skriver i starten af hver uge. Her udfordre jeg mig selv, til at gøre nogle forskellige ting, som gør min måde at leve på bare lidt sundere. Det er et forsøg på at kick-starte en sundere livsstil. Det er tiltænkt at udfordringerne skal blive mere og mere udfordrende. I slutningen af ugen vil der blive opsummeret på, om jeg klarede udfordringen.

Ugens udfordring #5

+ Løb samlet 20 km i løbet af denne uge.
+ Lav planke-øvelse hver aften i 30 sekunder
+ Lav 12 mavebøjninger hver aften
+ Lav 12 armbøjninger hver aften
+ Lav 12 Kneebents

+ Ugens udfordring #1 + Ugens udfordring #2 + Ugens udfordring #3 + Ugens udfordring #4

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

 1. Jeg synes altså at du gør det super godt..
  Fortsæt den gode stil <3

  Knus <3

  1. admin says:

   Tak tak :D syntes i hvert fald at jeg kæmper ^^

   1. Det gør du også og det er super godt.. fortsæt den gode stil.. :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.