1042

Så havde man endelig en studiedag – men den var da hurtigere end man kunne nå at sige ‘bøh’! Jeg blev vækket klokken 8:00, ved at min chef ringede, for at spørge om jeg kunne møde tidligere ind på arbejde, og selvfølgelig kunne jeg det. Jeg har brugt mange penge på transport siden jeg startede i praktik i Farsø, og jeg er derfor også nødt til at få skrabet nogle penge indenbords.

Jeg tog selvfølgelig ned og trænede, som planlagt, og nåede dermed op på de 20 km, som denne uges udfordring lød på. Så var der faktisk ikke tid til så meget andet end at spise morgenmad, og pakke, og så ellers af sted på arbejde.

Der var god grund til at jeg mødte ind på arbejde, for vi havde virkelig travlt. Jeg nåede faktisk kun at have 15 minutters pause på de 9.5 timer jeg var på arbejde. Jeg spiste alt for hurtigt, og fik ondt i maven (så kan man lære at man ikke spise hurtigt, hva?!), så der var heller ingen grund til at tage en pause mere, for lysten til mad og drikke var blevet lille.

Nu er det ved at være på tide at krybe under dynen, men min puls er ikke helt lav nok til at sove endnu (da jeg opdagede der var en edderkop under sengetæppet!!! Værste oplevelse!! De skal bare ikke være i nærheden af den seng jeg skal sove i! Det er simpelthen for ulækkert!!), men jeg må håbe den falder lige så stille til ro, når jeg kommer ned og ligge og lukker øjnene. Heldigvis kan jeg sove helt til lidt over klokken 06:00 i morgen, da jeg har lånt en bil (juhuu!).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. .. du knokler for meget.

    1. admin says:

      Sommetider tror jeg at du har ret ^_^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.