Årh hvor er det dejligt når solen skinner, og vejret i det hele taget bare er dejligt! Jeg føler mig så glad, helt ind i de eneste kroge af min krop og sjæl, når vejret er som det er, og man har mulighed for rent faktisk at nyde det. Godt nok har jeg skulle lave et oplæg færdig i dag, og det har da også taget næsten hele dagen, men de par timer jeg har tilbragt udendørs, har bare været helt fantastiske. Jeg passer min mors gård i øjeblikket, og det gør bare det hele endnu skønnere. Jeg elsker at være på landet!

1043

Desuden har jeg i dag været forbi en lille vejbod, som solgte, lækre, flotte, danske jordbær! Jeg har da også allerede taget et par stykker med lidt mælk på. De er super lækre, og saftige! Der plejer også at være mange herhjemme ved min mor, men de har valgt at omlægge haven i år, så de har ikke nået at få deres egne jordbær endnu. Så må man jo nyde andres jordbær, indtil der kommer nogen herude.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Åh det er ren sommerlykke! Jeg elsker det danske vejr for tiden, en ren vitaminpille :)

  2. Vi skal nok komme på stranden engang n__n vi kan også tage på ferie sammen hvis det er! Vildmarkstur i vildmarken, med strategisk tilrettelagte campingpladser der pleaser vores behov for comfort og rent vand.

    Når/hvis du kommer på besøg her snart, så kan vi spise jordbær på stranden :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.