Løbearmbåndet til min iPhone! Min uundværlige løbepartner, som holder den genstand der giver mig mod og energi, hver gang jeg rammer “muren” på min løbeturen. Motiverer mig til at løbe hurtigere, og bedre. Muntre mig op, når jeg syntes det hele bliver for hårdt og træls… Jeg kan simpelthen ikke undvære musikken i mine øre når jeg løber, og det er jo på ingen måde holdbart at løbe med mobillen i hånden, eller i en lomme.

1060

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der ikke skal mange tab af sådan en mobil på jorden, til for at den går i stykker. Ej heller er det en hemmelighed, at den heller ikke tåler fugt i ret store mængder. Derfor er løbearmbånd den ideelle løsning, når man ynder at have mobilen med på løbeturen. Man slipper for risikoen for at den skulle falde på jorden, og samtidig slipper man riskoen for, at sveden skulle trænge igennem ens løbetights, og videre ind i den lomme hvor man ellers ville have mobilen liggende.

Desuden kan jeg af erfaring fortælle, at det faktisk er ret praktisk at have mobilen “hængende” på armen, i et løbearmbånd, for det gør det faktisk rigtig let at skifte sang, eller evt skrue op og ned for lyden.

1059

 

Heldigvis findes løbearmbånd efterhånden også til alle modeller iPhone (mest relevante at nævne er jo nok løbearmbåndene til iPhone 4/s, og løbearmbåndene til iPhone 5/s). Desuden findes de jo i alle farver og afskygninger, så man kan få et løbearmbånd, der også matcher ens løbetøj – hvis man altså er en smule forfængelig som jeg, og godt kan lide at tingene matcher i farverne.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Hej igen..

    Jeg er ikke den store løber, men jeg har lige bestilt en mobil holder til min cykel..
    Er totalt spændt på den og den skal seriøst bruges når den ankommer.. ;)

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.