35% af den danske befolkning har haft ondt i ryggen inden for det sidste år. Det er mange mennesker, især når man ser på hvilke konsekvenser det kan have for det enkelte menneske. På trods af at rygsmerter sjældent er farlige, er de ubehagelige, og begrænser personen som lider under problemet i mere eller mindre grad. Det kan være så slemt at almindelige dagligdags ting ikke længere er mulige, og i det hele taget begrænse det enkelte individ fysisk i så høj grad, at man ikke længere kan leve livet fuldt ud.

Jeg lider selv af rygsmerter i perioder, og har gjort det stort set hele mit liv. Den har fået knubs, fra styrt fra hestene, men musklerne i ryggen har også været dagligt belastet grundet et skævt bækken. Kun hos 20-30 % af befolkningen med rygsmerter, kan man angive den præcise årsagen til rygsmerterne (for eksempel discusprolaps, knogleskørhed eller brud på knoglen). I resten af tilfældene kan der ikke peges på en bestemt årsag, hvilket i mange tilfælde er frustrerende – men det gør det heldigvis ikke uhelbredeligt eller umuligt at behandle!

En af de behandlingsformer som findes i kampen mod rygsmerter, som er bredt anerkendt, er kiropraktisk behandling. På Kiropraktor-info har du mulighed for at finde den kiropraktorer tættest på dig, og starte behandlingen af dine rygsmerter hurtigt! Desuden er det muligt at læse om de forskellige behandlingsformer, som findes indenfor de kiropraktiske behandlinger – da det jo naturligvis ikke kun er rygsmerter, som kiropraktikerne beskæftiger sig med; men bla. også skuldersmerter, migræne, og leddegigt mv. Desuden kan du via. Kiropraktor-info, nemt få kontakt til en ønsket kiropraktor, ved at sende beskeder direkte til denne, ved faglige eller praktiske spørgsmål.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Oh, tak tak tak! Det er jo lige præcis sådan noget jeg mangler :D

    1. admin says:

      Fedt! ;D godt indlægget kunne bruges!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.