20140714-084236-31356318.jpg

Så har vi rejst det første stykke vej af rejsen: fra Aalborg til København. Nu skal vi “bare” vente 7 timer til næste flyafgang. De timer skal nok være hurtigt overstået. Alt er gået godt indtil nu, så vi er ved godt mod, og er glade. Vi har ellers begge været lidt nervøse for ingen af os er vant til at flyve.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Rigtig god tur! <3

  1. admin says:

   Tusind tak! :D

 2. Flyning sucks. Jeg hader at flyve. Bliver altid flyvesyg og tvær og øv-agtig.

  1. admin says:

   Haha! Jeg er pludselig glad for at det ikke var dig jeg skulle flyve så langt med ^^”

   Men på den sidste del af rejsen blev min sidemand så fuld (fri bar i flyet), at han kastede op -.- fuck det var nederen!

   1. Spændende. Det er ikke på den måde jeg bliver øv-agtig ;)
    Mere på den ‘er-der-mere-slik-eller-vand-eller-noget-underhold-mig-er-vi-der-snart-i-guder-hvor-er-det-her-dødsygt-gør-det-aldrig-igen’ kinda måde.

    Det gælder om at holde mig glad og mæt. Eller lulle mig i søvn n__n

    Det længste jeg har fløjet er 9 timer, og jeg vil aldrig-aldrig-aldrig flyve længere end det. Så hellere svømme.

    1. admin says:

     Med Qatar Airways, som vi fløj med, får man konstant stoppet mad og drikke i munden ^^” så det var egentlig meget behageligt. Plus man hver især har sig eget tv til rådighed hvor der er utallige nye og gamle film på – for ikke også at nævne masser af musik og spil. Så det var faktisk ikke så slemt :) syntes ventetiden i lufthavnene var værere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.