Så har jeg for anden gang i denne uge set The Cold Lands – og jeg syntes uden tvivl at den var mindst lige så fantastisk denne gang. Der er bare så mange ting at ligge mærke til, og så ufattelig mange ting at analyserer på. Jeg syntes dynamikken i mellem karaktererne i filmen er fantastisk, og jeg syntes hele historien er super troværdig. Når det så er sagt, så er det åbenbart ikke en film for alle. Jeg så den sammen med min mor denne gang. Hun udtrykte bagefter “at det var en meget weird film…”. Så var der vidst ellers ikke mere at sige om den film fra hendes side af. Jeg syntes dog uden tvivl at det er en film, som er værd at se. Man skal være forberedt på, at den ikke opstiller de helt store dramatiske actionscener, men langsomt fører dig igennem livets små snoede stier, hvor forskellige individers veje kan krydses.

Har du set The Cold Lands? Hvad syntes du om den? Er den bare langtrukken og weird, eller et mesterværk?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.