Jeg har kastet mig ud i at lege med Create-a-sim, i The Sims 4. Jeg må indrømme, at det altså er lykkedes dem ret godt, med de nye systemer. Det er sjovt at sidde og skabe simmere, og det er fedt, at det er blevet gjort så meget nemmere at lave forskellige nationaliteter. Jeg syntes dog ikke, at det er helt så nemt, og med helt så mange muligheder, som de har hypet det op til at være – men det er jo også kun en demo jeg sidder og leger med.

Jeg har besluttet mig for ikke at købe spillet når det kommer ud her til september. For det første fordi det ikke kan spilles på Mac, og for det andet fordi de har skåret så mange ting fra, som ellers var med i The Sims 3, og jeg dermed har min tvivl om, om det er værd at købe… Jeg venter i hvert fald lige og ser, hvordan reaktionerne er fra andre spillere inden jeg selv investerer i det. Desuden kan jeg lige så godt vente til at der kommer nogle udvidelser inden jeg selv køber det.

Billeder af de sims jeg får lavet i The Sims 4 demoen følger.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Jeg har også ladet mig fortælle, at folk umiddelbart ikke er så imponeret.

  Jeg springer over på 4’eren, der er stadig massere af gameplay i 3’eren til de 3-4 gange om året jeg spiller ;)

  1. admin says:

   Hahaha ja så kan du nok klarer dig med treren lidt endnu… Jeg venter også lidt endnu, med at beslutte mig, om jeg gider købe det. Det er jo ikke billigere. Der er andre vigtigere ting, som jeg vil bruge pengene på.

 2. Jeg tror altid der vil være en overgangsfase, hvor man skal vænne sig til det nye spil.

  Da jeg gik over til 2’eren, var jeg meget frustreret og forvirret, over alle de nye funktioner, og det var bare slet ikke så godt som det gamle. Da 3’eren så udkom, købte jeg med det samme, som den sims-fan jeg er, og blev meget skuffet. Det hele var jo lavet om, og alt så forkert ud. Der gik næsten et år, før jeg begyndte at spille sims 3. Det var meget sjovere at spille 2’eren, for det kendte jeg, og jeg havde alle udvidelserne til det. Nu har jeg kun 3’eren installeret, og et par udvidelser. Jeg er ikke imponeret af demoen til 4’eren, jeg bryder mig ikke om de nye funktioner og savner de gamle fra 3’eren – præcis som det har været med alle andre nye udgaver af spillet. :-)

  Om jeg forudbestiller eller venter lidt ved jeg ikke, men jeg skal helt sikkert have det. Måske får jeg det ikke rigtig spillet, men jeg synes det fortjener en chance, ligesom jeg har givet de tidligere spil. :-)

  1. admin says:

   Det tror jeg at du har helt ret i!
   Jeg hadet virkelig også 3eren i starten! Især udseendet på simmerne… Og jeg syntes også at selve gameplayet i 4eren lyder fesent, men selve CAS delen, er jeg ret positivt stemt over :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.