Så starter vi på en frisk. Jeg vil lige starte med at sige at jeg har droppet cutenews, fordi jeg er ved at få spat af det crap, og der var alligvel ikke andet end spamrobotter som kommenterede mine blogs. I er selvfølgelig stadig velkommen til at kommentere hvis i har lyst, men nu har i så bare gæstebogen til det i stedet ;D

Jeg har været dårlig til at opdatere siden, men det er i bund og grund fordi jeg har manglet nogle programmer, og fordi jeg ikke har haft det så godt. Jeg har af en eller anden grund været ret deprimeret her det sidste stykke tid. Det er lidt ærgeligt -.-” Savner også min Selma. Damn vi havde det så mega godt sammen. Det er helt underligt at have en hverdag uden hende, hun er klart blevet min bedste veninde. Soulmates. ^__^

Idags blog bliver lidt kort, da jeg hellere lige vil se og få sat designet op, og få tilføjet et par af mine nye idéer ^____^ Som i nok har opdaget bliver det nu også muligt at se naruto afsnitne på siden. Så har du ikke fået dem set endnu, er det bare om at komme igang.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.