IMG_1758

Da jeg var lille var jeg rigtig kreativ. Jeg har syet tonsvis af tøjdyr! Sjældent uden en skabelon, lavet af folk der har forstand på det. Sommetider blev det et ok resultat, og sommetider blev det noget værre møg…

Jeg elskede at sy, og elsker det faktisk stadig. Jeg gør det bare aldrig. Forleden fik jeg så lyst til at sy igen. Jeg fortrækker at sy på symaskine, men sådan en har jeg desværre ikke mere. Jeg kastede mig derfor ud i et håndsyet projekt i stedet. Jeg er i gang med at lave en bamse. Selvfølgelig uden skabelon, for det ligger bare ikke til mig, at følge en opskrift. Så må det briste eller bære. Bamsen bliver bare syet ud af en af min stedfars gamle t-shirts, som alligevel skulle smides ud. Ender det med at blive en sød bamse, kan det være at jeg engang syer den i noget lidt mere lækkert stof.

Deler selvfølgelig billeder når jeg er kommet betydeligt længere – det bliver dog, nok et tøjdyr jeg kun syer på, når jeg er ude ved min mor, så der vare nok noget tid inden jeg kan sele billeder af det igen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.