For pokker! Hvor vil jeg gerne have det spil!

1096
ARG! Jeg går snart banans! Jeg vil gerne have The Sims 4! Det er bare ikke udkommet til Mac endnu! Jeg kunne selvfølgelig bare spille det på Nickis computer, indtil der udkom et Sims 4 til Mac… Men så igen… Tænk nu hvis man bliver helt pjattet med spillet, og så Nicki selv skal bruge sin computer?

Jeg syntes i det hele taget det er svært at beslutte sig for om man overhovedet skal investerer i spillet. Inden det udkom var der meget negativitet omkring spillet, og jeg syntes også stadig jeg kan læse, at spillet er meget ind til benet. Alligevel kan jeg læse på den ene danske blog efter den anden, at folk er helt vilde med spillet, og at man bliver fuldstændig opslugt af det når man først er kommet i gang!

Selv syntes jeg til at det lyder som om, at de har taget meget af det vigtige ud. Her snakker jeg fx. om det tool der gjorde at man kunne ændre farve, og mønster på ting, at man ikke længere kan have toddlers mv.

Jeg er måske også bare kommet dertil, hvor jeg syntes det er dårligt stil at EA altid bare starter “forfra” i stedet for at bygge videre på alt det gode de allerede har lavet i de tidligere spil. Jeg syntes for eksempel at det er det mest latterlige i verden, at der ikke bare er forskelligt vejr, med fra starten af? Det er da lidt tamt at vi år efter år skal købe den samme udvidelsespakke, bare til forskellige generationer af spillet?

Og alligevel er jeg virkelig draget til at købe spillet! Det lyder som om, at den enkle simmer har fået meget mere liv og personlighed end nogensinde før…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

8 thoughts on “For pokker! Hvor vil jeg gerne have det spil!

 1. De gør det jo bare for at tjene penge. :-)

  Hvis alle de fede effekter var med i startspillet, ville folk jo kun købe det ene spil, og så ville de ikke tjene penge på alle de andre udvidelsespakker. :-)

  Det er komplet idiotisk og irriterende for os, men de skal jo også tjene på spillet, det er jo dyrt at udvikle og lave. :-)

  1. Jeg er skam ikke naiv. Selvfølgelig skal de have noget at tjene penge på. Men jeg syntes man begynder at krydse en grænse til komplet grådighed, når man skærer flere ting fra spillet, som oprindelig var basis ting i sims 1, 2 og 3 – som fx. toddlers eller pools. Det er jo ganske åbenlyst at det kommer senere i spillet, i en ny udvidelse.
   Jeg syntes også bare at sådan noget som skiftende vejr burde være en fast bestanddel af spillet. Det er jo trods alt et simulationsspil, og for at jeg får en oplevelse af at det er “virkeligt” skal der være skiftende vejr. Jeg kan sagtens forstå at udvidelser som fx. drømmejob, og rejsefeber eksisterer. Det er jo en direkte udvidelse til spillet…
   Men ja! Det har jo selvfølgelig ikke holdt mig fra at købe samtlige the sims 3 udvidelsespakker – så mon det holder mig fra at købe 4’eren? … Jeg har i hvert fald ikke bestilt det hjem endnu.

   1. Men seasons er jo nok en af de udvidelsespakker der er mest populære, så det ville ikke give mening for dem, at lade det være en del af spillet fra start. :-)

    Jeg synes også det kan virke grådigt, men jeg kan godt forstå at de gør det, og jeg synes det er fint. Ellers er der jo rigtig mange, der ikke ville købe nogen udvidelser, fordi de fede effekter var med fra start. Og så ville det måske ikke kunne køre rundt for dem.

    Det er garanteret dyrt at udvikle spillet og lave det, så hvis alle de fede effekter var med fra start, og de derved ville miste penge på udvidelsespakker, er det ikke sikkert at spillet i sig selv ville blive ligeså godt. :-)

    Jeg havde alle udvidelser til 2’eren, men har kun gidet at købe et par stykker til 3’eren.

    1. Jeg elsker at få kommentarer fra dig Christina! :D Du er altid frisk på en sund diskution – præcis en af de ting jeg elsker ved blogging! Tak!

     Jeg er egentlig overhovedet ikke uenig i det du skriver. Jeg er dog uenig i at det ikke skulle køre rundt hvis ikke folk købte udvidelserne. The sims 4 er et ret “nøgent” spil, og virker egentlig ikke færdigt. Mange spil fra EA er færdige når det sendes ud, og kører fint uden at spillet mangler nogle essentielle ting (som fx. vejrændringer). Her tænker jeg fx. på Diablo 3. Spillet var overhovedet ikke nøgent fra starten af – og udvidelsen til spillet var en reel udvidelse. Ikke bare en gengivelse af noget fra diablo 1, eller 2…

     MEN uanset hvad! Jeg vil RIGTIG gerne have spillet også! ^_^ Hahah! Jeg er nok bare misundelig over at jeg ikke ejer det.

 2. Haha jeg har købt det til min kærestes pc, var i samme dilemma!!! Haha

  Men jo spillet har en del negativer, loading screen Hell, mrn også en del fede ting!

   1. Hvis man er ægte sims fan, så synes jeg, ja. Jeg bliver vildere med det hver gang jeg spiller, men savner open World OG kreativitetes toolet, men så mange fede nye byggetools :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.