IMG_5318


Jeg skal til eksamen på tirsdag. Og i dag har jeg ingen stemme. Overhovedet. Jeg kan ikke få et ord frem. I går var jeg ved lægen, og fik fortalt at jeg havde mellemørebetændelse og halsbetændelse. Normalt behøver det ikke være nødvendigt at behandle medicinsk, men fordi jeg har haft feber on and off, siden midt maj (og forsat har), er jeg kommet i penicillinbehandling. Hvor er det kønt. Jeg skal til eksamen på infektionsmedicinsk afdeling – og har selv en infektion. Herligt. Jeg håber i det mindste at min stemme kommer i orden inden tirsdag, og at jeg får det så godt, at jeg kan få læst ordentlig til eksamen, for det har ikke rigtig været muligt for mig indtil videre.

Selv om det hele lyder lidt negativt, kan jeg fortælle det trods alt ikke alt sammen er skidt. Vi har jo formentlig endelig fundet ud af hvorfor jeg konstant er syg/har feber, og når jeg er færdig med penicillinen går det forhåbentlig den rigtige vej!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Jeg ønsker dig alt held og lykke ;)

    1. admin says:

      Tusind tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.