Vi er ikke i oktober måned for ingenting! Rædslernes nat er nær (halloween), og i den forbindelse vil jeg da dele lidt film forslag til oktober måned. Det er alle sammen gyserfilm i den milde ende, så alle kan være med. Det er den slags film jeg sagtens kan få en aften alene, til at gå med.Ikke de store dikkedarer og dybe fortællinger – bare lidt god gammeldags blod, drama, død og ødelæggelse. Og et par teenagere eller to, som spilles af betydeligt ældre skuespillere (og ja – det er netop de film jeg så den anden aften. Nogle bedre end andre, men bedøm selv). Hvad mere kan man bede om, i uhyggens måned?

Carrie (2013)

Jeg giver denne film 2 ud af 5 stjerner.

The Rage: Carrie 2 (1999)

Jeg giver denne film 1 ud af 5 stjerner.

Tamara (2006)

Jeg giver denne film 1 ud af 5 stjerner.

The Wisher (2002)

Jeg giver denne film 2 ud af 5 stjerner.

Strange circus (2005)

Jeg giver denne film 2 ud af 5 stjerner.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Har du nogen halloween planer? Udover uhyggelige film?

  1. admin says:

   Ja :D Nicki og jeg går MEGET op i Halloween, og vi fejre det hvert år sammen :D Vi skal i biografen, have god mad, og se gyserfilm HELE natten! :D Jeg glæder mig virkelig meget! Hvad med dig søde?

   1. Jeg har haft planer de andre år, men i år tror jeg bare jeg vil besøge den nærmeste kirkegård og danse med ånderne hele natten.
    You know, the usual.

    Lyder awesome, jeres planer! Hvad skal I se i biografen?

    1. admin says:

     Thats the spirit! ;)

     Vi skal ind og se annabel :D

     1. Dukker.

      Jeg hader dukker.

     2. admin says:

      Det gør jeg også! Derfor er det genialt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.