Okay. Jeg kunne ikke helt droppe de kunstige negle. Mest fordi jeg nu har en masse julefrokoster som jeg skal til – og ja fordi jeg elsker at lave dem! Det er sådan en hyggelig og kreativ proces. Denne gang har jeg brugt en mase teknikker jeg ikke plejer at bruge. For det første har jeg udbygget de negle som var knækket, på skabelon, og altså uden tipper. For det andet har jeg lavet en fransk negl som fater ud, så den har et lidt mere naturligt look end franske negle ellers har.

1146

Jeg har lavet neglene i et juleinspireret design, med masser af hvid glimmer og glitter. Jeg er ikke færdig med at pynte dem helt endnu. Jeg tænker at der enten skal laves en negl udelukkende med glimmer, eller en negl fyldt med sten. Jeg er ikke helt sikker endnu, hvilket også er grunden til at jeg ikke har lavet dem færdig endnu.

Der er en masse tekniske fejl denne gang. Tror jeg udfordrede mig selv lige rigeligt, især fordi jeg normalt har god tid til at lave mine negle, men ikke denne gang. Jeg havde kun her til aften. Som altid ligner mine lille fingre lort – men det har jeg efterhånden lært at leve med. Mine lillefingre negle er simpelthen så dumme at lave negle på!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.