Jeg er jo så heldig at have gået til japansk på aftenskole. Det giver mig en smule bedre forudsætninger for at lære lidt basale fraser på japansk, inden jeg rejser. Ikke at jeg kan huske det store – det er trods alt 5 år siden, at jeg startede på japansk på aftenskole, og jeg gik kun på ét hold.

Heldigvis har jeg jo næsten et halvt år til at få gravet det glemte frem, og tilegne mig lidt ny viden også. Jeg kan heldigvis de tre begreber som jeg umiddelbart syntes er meget vigtige at kunne i et land, som Japan, hvor høflighed er altafgørende; tak, undskyld mig, og undskyld.
Det er nu heller ikke helt uvæsenligt at kunne bestille for eksempel mad – men den er jeg også ret sikker på at jeg har styr på. Jeg kan i hvert fald sige ‘den, tak’ og så pege på liv og løs efter det jeg gerne vil have.

Der findes mange fine youtube videoer hvor man kan høre udtalen af de forskellige ord, og lære lidt vigtige kulturelle tips og tricks.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.