I anledning af vores tredje dag i fantastiske Tokyo vil jeg, Sarah, lige skrive et indlæg til bloggen.

Dagen startede med at vi lettede kunne konstatere at ingen af os var blevet fortærret i løbet af natten. Dagen i går afsluttedes nemlig med et uventet møde med en velvoksen kakkelak, der sad forventningsfuld udenfor vores dør. Vores taske-barikade for døren formåede så heldigvis (tilsyneladende) at holde kræet udenfor!

Vi besluttede i dag at drage mod den såkaldte “Electric town” i bydelen Akihabara. Dette viste sig at være en rigtig god valg, da dette var et utrolig fedt sted med alverdens butikker med nærmest alt fra bittesmå elektronik enheder (tiltænkt kreative ingeniørtyper) til et utal af avancerede computere, printere, tv m.m.

Det var også et oplagt sted at finde gadgets du ikke troede rent faktisk eksisterede! Et eksempel herpå er disse ret geniale spy-cam solbriller!

image

Vi blev også meget optaget af det vældige udvalg af diverse massageapparater og benyttede da også lejligheden til indimellem at få os et tiltrængt massage-pitstop! Her en kombi af massagestol og fodmassage maskine!

image

En anden ting der er typisk ved Akihabara er de mange Maid Cafes, som vi også var inde og afprøve. Ideen er simpelthen at du, mens du spiser, bliver opvartet og underholdt af japanske piger iklædt temainspirerede kostumer. Pigerne render rundt og er super søde og energiske med high-pitch stemmer i ægte japansk anime-stil. Vi fik serveret is desserter anrettet som små søde dyr og fik sjove ører placeret på vores hoveder. Og så skulle vi da også have taget et billede med vores host-maid :) Det var en super skæg oplevelse og meget gennemført lavet!

image

Dagen afsluttedes med en omgang lækker sushi og en tur gennem de flotte oplyste gader i Akihabara, før vi tog toget tilbage til vores skønne hostel!

image

image

Især jeg fik købt en masse i dag, bl.a. et fint kamera til en fin pris – det ser vi frem til at bruge fremover på turen!

image

(Omend jeg dominerer nærmest alle billeder var Simone altså med i dag! ;) )

Om Skribenten

Barndoms veninde til Simone. Rejsemakker til Japan i 2015. Gæsteblogger på microcut.dk

(2) Comments

  1. Mor says:

    Det er så godt at se I hygger jer, og alt går godt.. Dejligt at følge lidt med i jeres rejse

  2. […] udbytte af det. Har man kortere tid vil jeg dog anbefale at man besøger distrikterne; Shinjuku, Akihabara, og Ueno. Er man vild med at shoppe den nyeste mode, er man også nødt til at tage et smut forbi […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.