Der er meget at se til når man skal ud og rejse. Der er endnu mere at se til, når man skal på to rejser – med én dags mellemrum. Heldigvis er jeg ved at have styr på det hele. Forleden dag, blev min visumansøgning til Nepal godkendt, og i går fik jeg sendt min ansøgning sendt afsted til den amerikanske ambassade.

Jeg glæder mig godt nok rigtig meget til at skulle afsted! Lige nu er det selvfølgelig rejsen til Nepal som fylder mest i mit hoved. Det er den mest omfattende rejse, hvad angår planlægning, og det er jo også den der er tættest på. Jeg kan slet ikke forstå at det er lige rundt om hjørnet at vi rejser – men det er også bare for fedt!

Selvfølgelig kommer jeg da til at savne dem herhjemme, men jeg glæder mig nu alligevel til at sige farvel til Danmark i 2 måneder, og se noget mere af verdenen. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke havde forstillet mig, at jeg skulle se Nepal, hvis det ikke havde været fordi jeg kom til at læse om landet i forbindelse med, at vi skulle afgøre hvor vi ville i praktik på modul 13.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.