Et festfyrværkeri af farver

Nu kommer der lige en opdatering fra os igen med et oprids af hvad vi har fået de sidste par dage til at gå med her i Tokyo!

Seneste opdatering fra i torsdags proklamerede godt nok at vi i Shibuya ikke forventede udelukkende hjerneblæst shopping. Dette må vi nu erkende var et decideret fejlskud!

Vi endte nemlig med at bruge mere eller mindre hele dagen i et rigtig fedt shopping mail, kaldet Shibuya 109, som forhandlede en masse japanske tøjmærker. Mod forventning kunne vi nemlig godt klemme os ned det meste af deres tøj, så vi forlod centeret belæsset med poser fyldt med gode fund!

image

Ved Shibuya Station fik vi også set den fine statue, der står til minde om akita hunden Hachiko. Flere år efter sin ejers død drog Hachiko dagligt hen til Shibuya Station og ventede at ejeren som vanligt skulle stå af toget. Denne historie er blevet vel kendt af japanerne og betragtes som et symbol på ægte trofasthed og loyalitet.

image

Fredag drog vi til bydelen Harajuku, hvor vi fik kigget i en masse sjove butikker, shoppet endnu mere, samt købt nogle vandresko, vi skal bruge når vi i næste uge skal bestige Mount Fuji.

Harajuku var et herligt sted med masse farver, mennesker og gode tilbud (især på sko)

image

image

image

I dag har også været en super god dag! Faktisk havde vi regnet med at tage den med ro og ikke foretage os så meget. Sådan blev det ikke helt.

Vi startede med at tage i Yogoi Park, for at gå rundt og nyde lidt natur. Ikke længe efter vi var ankommet, kom der en gruppe unge kimonoklædte japanerne hent til os. De var universitetsstuderende og ønskede at forbedre deres engelsk og tilbød os at vise os rundt i parken og fortælle os om diverse sights her, for at kunne tale engelsk med os. Det takkede vi selvfølgelig ja til og det forbedrede oplevelsen af parken så meget, at få fortalt hvordan man bærer sig ad med at afrense sig inden tempelbesøg, foretage en ønske-ceremoni ved templet og ikke mindst diverse spændende fakta herom.

Her et billede af de søde unge mennesker.

image

Vi var utrolig heldige at ankomme til templet på et tidspunkt, hvor en bryllupsceremoni var igang og vi overværede præstene, brudeparret og følget vandre gennem tempelgården. Det er meget få japanerne som afholder et bryllup her, da det er meget kostbart.

image image

Vi tog herefter til Ueno park, som var et mere rekreativt miljø med plæner, hvor folk sad og slappede i græsset og et helt område med en masse madboder og en scene, hvor japanske bands samt entusiastiske fans gav den gas.

image

Her tog vi ind i the National History Museum of Nature and Science, som tilbød en masse spændende udstillinger om livets oprindelse, menneskets udvikling, Japans dyreliv m.m. Desværre var alle skilte på japansk, men der var stadig rigtig spændende.

image

Vi fik af de universitetsstuderende fortalt at dagen i dag er en festdag for japanerne, hvor de fejrer sommeren (grunden til at de bar kimono). Her til aften blev afholdt et kæmpe festfyrværkeri, og vi drog til udkantsbydelen Matsudo, for at nyde synet udover en af Tokyos store flode. Lokale drog i store flokke hertil (mange iklædt smukke kimonoer) for at nyde synet. Fyrværkeriet var ganske enkelt helt fantastisk og det mest imponerende af slagsen vi nogensinde har set!

image image

Vi fik taget nogle flotte videoer af fyrværkeriet vi lige får lagt op snarest (når jeg får konsulteret it-eksperten, Simone)

Written by

7   Posts

Barndoms veninde til Simone. Rejsemakker til Japan i 2015. Gæsteblogger på microcut.dk
View All Posts

4 thoughts on “Et festfyrværkeri af farver

  1. Hold da op I oplever noget, piger… Det er så godt og nøj hvor er det spændende at følge jer.. Man bliver jo helt afhængig ??

  2. Det har da været en ordentlig en på opleveren :D Og hvor var det da heldigt at i stødte på sådan en flok flinke studerende – og en fest da på samme tid :) Det er rigtigt spændende at følge med i herhjemme fra, har så meget lyst til at besøge landet igen nu :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.