Dagen efter vores off-day var vi atter klar på nye eventyr så vi meldte os til en kajak – og snorkel tur med afgang fra Ishigaki. Vi blev hentet af vores mega søde guide, blev iført våddragter og badesko og drog afsted mod vores udsejlingspunkt. Dette var en fin lille strand fyldt med lokale, der legede en åbenbart ret udbredt folkeleg. Legen går ud på at en person med bind for øjnene og baseball bat i hånden, vha. medspillernes guidning, så hurtigt som muligt, skal bevæge sig hen til og smadre en vandmelon der bliver lagt på jorden. Behøver vi sige at det så rigtig sjovt og rimelig brutalt ud?!

Vi placerede os i kajakkerne og sejlede afsted. Først sejlede vi hen til en lille øde strand, hvor vi lige fik afprøvet vores snorkeludstyr.

image

imageJep – smarte så vi ud i vores (gudskelov) vel store våddragter, som vi skulle have på, da der var en del miniature brandmænd i vandet.

Så drog vi afsted i kajakkerne igen ud mod et rev i nærheden. Her så vi en masse flotte fisk – og Simone så endda en moræne!! Jeg er så misundelig!

image image image image

imageHerefter gik sejladsen hjemad – her var det blæst noget op og der var godt gang i bølgerne, så vores overarme kom på arbejde med at bringe os i land, men i land kom vi.

image

Dagen rundede af med en cykel ekspedition mod en lokal restaurant, vores guide havde anbefalet. Det var et lille bitte sted med en gammel dame der sad og hyggede med to mandlige tilsyneladende stamkunder. De var alle meget forvirrede da vi troppede op. Men ved hjælp af fakter, samt enkelte engelske og japanske gloser fik vi bestilt et rigtig godt og solidt måltid mad, som vi nød til en japansk tegnefilm der kørte i tv.

image

Om Skribenten

Barndoms veninde til Simone. Rejsemakker til Japan i 2015. Gæsteblogger på microcut.dk

(2) Comments

  1. […] Ishigaki Island derimod er et besøg værd! Smuk bountyagtig natur, afslappet stemning, venlige mennesker, og ikke mindst god adgang til de omkringliggende øer; Det er på alle måder bare et skønt sted! Men man bør virkelig passe på solen i sommerperioden – den er kraftig som bare ind i helvede, og solcreme er noget man jævnligt skal få smurt på sig, så man ikke ender ud med at blive forbrændt som jeg gjorde! […]

  2. […] er tilbage på fuld blus, så vi kan lave alle de ting vi gerne vil når vi rejser, som fx. hiking, snorkling/svømning, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.