Vi sidder nu i Naha lufthavn og venter på vores fly. Om en lille time, flyver vi tilbage til Tokyo. Det føles næsten som om vi skal tilbage og besøge en gammel ven. Det har været spændene at rejse syd på igennem Japan – og mange af områderne vi har besøgt har indbudt til min absolutte forelskelse i stedet – men Tokyo har ret det sted i Japan, hvor vi har befundet os længest tid ad gangen, og jeg føler derfor en eller anden tryghed ved netop denne kæmpe by.

Jeg kommer til at savne de lækre strande, og jungleagtige natur, her på Okinawa øerne, men det bliver også spændene at komme tilbage til det pulserende byliv… For et par dage i det mindste. Det er ikke til at forstå vores rejse snart har nået sin ende. 

Ovenstående indlæg er skrevet i morges men grundet dårlig internetforbindelse kunne den ikke posørs. Vi er nu nået sikkert frem til vores hotel i Tokyo.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.