Det er ikke nogen hemmelighed at jeg nærmest de sidste mange år, har trængt til en seriøs klipning. Jeg holder de grumme spidser lidt nede, ved at klippe dem af og til, men hvis jeg skal være ærlig er jeg nok nødt til at få klippet mit hår op til skuldrene, for at man kan sige det er et sundt hår jeg render rundt med. Det er dog ikke noget jeg føler jeg kan! Som kvinde diagnostiseret med PCOS, syntes jeg i forvejen at jeg har tabt rigtig meget at min kvindelighed, og skulle jeg samtidig få kortere hår end jeg har nu, ville jeg føle at den sidste smule femininitet jeg har tilbage ville forsvinde.

ombre-hair-extension

Jeg drømmer tit om, at få gjort noget ved mit hår, som også bliver tyndere og tyndere år for år (grundet PCOS), og ved præcis hvad det skulle være der skulle gøres ved håret; Extensions! Jeg drømmer inderligt om at få klippet mit eget hår op til en sund længde (og passe det efter kunstens regler herefter, så det selv får en chance for at vokse sig langt igen!), og i mellem tiden, have smukke lange lokker i form af påsatte extensions! Overstående billede, er mit drømme hår.

Jeg har prøvet med clip-ins, som er det ‘billige’ alternativ, når man gerne vil have langt hår, men dette fungerer simpelthen ikke for mig. Det rykker flere hår ud, end hvad gør godt, og den daglige påsætning og aftagning er ikke noget jeg har tid til – plus det overhovedet ikke hjælper på femininitets problematikken, da jeg på ingen måder føler det kan føles som mit eget hår, når det dagligt skal tages i, og ud.

Desværre må projekt, flot, sundt, feminint hår, vente til jeg er færdig med at studerer, og har et fuldtidsjob.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] jeg jo på et tidspunkt godt kunne tænke mig, at få lavet extensions, og en generel fornyelse af mit hår, elsker jeg at kigge på billeder med […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.