060716

Så kom vi afsted på årets første ridetur. Jeg kan slet ikke beskrive hvor skønt det er at være tilbage i sadlen, efter Ladys skade, trods det var en meget kold tur i dag. Det bliver ikke til andet end små skridtture. Ting tager tid. Lady skal tilbage efter hendes skade, og selv om jeg har erkendt at vi formentlig aldrig kommer til at springe, og jorde over stok og sten igen, så er jeg sikker på at vi kommer til at kunne nyde mange gode ture i fremtiden. Måske endda i trav, og en smule galop. Det må tiden vise, men lige nu vil jeg bare glæde mig over de fremskridt der rent faktisk er sket. Et år er længe at vente på at kunne ride sin hest igen, men jeg er bare glad for at jeg fik min ven gennem snart 11 år, med ud på den anden side.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Tak tak :-)

  Dejlig med en skridt tur. Savner tit at ride.

  1. admin says:

   Det kan jeg godt forstå <3 det er også dejligt :)

 2. Dejligt at høre at hun er kommet så lang fremad at du kan ride hende igen. Det har I sikkert begge to savnet.

  1. admin says:

   Du har så evigt ret. Jeg har kunne mærke en klar frustration fra hendes side, over ikke at komme ud og bevæge sig i hvertfald. Lad os kalde den en overflod af energi. Hun virker meget tilpas nu hvor hun er kommet lidt igang igen, så tror afgjort du har ret! Og for mit vedkommende har der vidst aldrig været nogen tvivl om at jeg har savnet det, hihi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.