Tænk at man kan skrive så meget om en tallerkenrække, hva’? Det Kan man nu engang når man viser processen fra gammel kedelig tallerkenrække, til en nærmest ny tallerkenrække, i en glad farve. Nu er den færdig, og er kommet op og hænge. Det skete lidt hastigt i går, da jeg fik gæster, og jeg har derfor ikke haft tid til at beslutte mig hvor præcis hvad jeg vil have på den, men indtil videre er der kommet et par hverdagstallerkener op, og et par af de lysestager jeg har malet de sidste par dage. Jeg er mere end glad for resultatet.tallerkenraekke
070216
IMG_4848

Faktisk var vi meget proaktive i går, Rene og jeg. Inden vi fik gæster, fik vi også sat et stort ur op inde i stuen. Jeg har egentlig planer om, at det også skal males når jeg får anskaffet mig, noget spraymaling jeg kan lide. Jeg går med tankerne om at det skal være mintgrønt, eller kobber. Nu må vi se hvad vi finder på, og om det bliver til noget.
IMG_4850
Billederne som står op langs væggen, på billedet, skal op og hænge over sofaen engang – men det har der ikke lige været tid til endnu. Det må jeg se om der bliver tid til i den kommende uge – men jeg får nok ret travlt da jeg startet i praktik på infektions medicinsk afdeling.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Den tallerkenrække ser vildt flot ud!

  1. admin says:

   Tusind tak :D Jeg er også bare blevet SÅ glad for den :) <3 Og jeg er ved at have fundet ud af, hvad der skal være på den, og hvordan den i sidste ende skal dekoreres :D

 2. Ihhh hvor flot lavet :-)

  1. admin says:

   Tusind tak :D <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.