081215Tilbage i december skrev jeg om, en tallerkenrække jeg havde fået af min motter (også kaldet mor), som hun selv havde arvet. Hun havde vidst længe overvejet selv at få den op derhjemme – men der var aldrig rigtig sket noget, og til sidst gik hun med til at jeg måtte få den.

Jeg har længe gerne ville have den, men da jeg først fik den var jeg i tvivl om hvad jeg skulle gøre ved den, for at den passede bedst muligt ind hjemme i min lejlighed.

Efter meget overvejelse (og fremskaffelsen af pensler, maling, blandepen, og hvad der nu ellers skal bruges), besluttede jeg mig for at den skulle have en farve… Den skulle være blå… Men først var den nødt til at blive hvid.

IMG_4838

Jeg er gået i gang med at male tallerkenrækken blå. Jeg er ikke færdig endnu, da den skal have en del lag, for at den bliver mere gennemtrængende blå, og fordi jeg kun tager lidt af gangen, da jeg skal slappe af grundet min hjernerystelse. Jeg er dog allerede rigtig glad for farvevalget. Den blå farve er helt perfekt, og jeg er sikker på at det bliver rigtig flot når den kommer op og hænge på væggen.

IMG_4839

Nå ja – jeg er også i gang med at male nogle lysestager og varmebrikker… De skal dog ikke være blå men lyserød, lilla, og grøn.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(11) Comments

 1. Er spændt på at se det færdige resultat :D

  1. admin says:

   Ja jeg tror bare det bliver så godt :D Den er næsten færdig nu. Den skal bare lige tørre, og så skal jeg lige male en sidste overflade i dag, som ikke er heeelt dækket… og så er den faktisk færdig.

   1. Du må endelig vise den frem når du har fået den hængt op :D

    1. admin says:

     Det skal jeg nok :D <3

 2. maibritt j says:

  jeg er vild med det! :) har selv arvet en tallerkenrække, som jeg har malet sort :) den hænger nu rigtig fint i køkkenet med kogebøger i :) smart hvordan man kan give gamle ting nyt liv

  1. admin says:

   Ja! jeg elsker også bare når man kan genbruge gamle ting! Jeg er så lidt tøset, så alle de ting jeg maler, bliver pastelfarvet ^^” Min spisestue ligner efterhånden et sliklandskab XD hihi
   Sikke en god idé med kogebøger! Jeg havde overvejet om mit fine stel skulle op og hænge i den, eller om det skulle være fade, eller alt muligt bras man ellers har liggende – men bøger er virkelig en god idé. Det må jeg lige se hvordan fungerer herhjemme når den kommer op og hænge :D

 3. Hvor er den altså blevet sød! :D

  1. admin says:

   Tusind tak :D jeg er også bare rigtig glad for den!

 4. […] ind på bloggen. Hvor lang tid det lige tager kan jeg ikke lige gennemskue – men tallerkenrækken er færdig nu, og skal bare op og […]

 5. […] så meget om en tallerkenrække, hva’? Det Kan man nu engang når man viser processen fra gammel kedelig tallerkenrække, til en nærmest ny tallerkenrække, i en glad farve. Nu er den færdig, og er kommet op og hænge. […]

 6. […] dag har jeg valgt at dele et billede af min elskede tallerkenrække, som jeg har fået af min motter, og efterfølgende har peppet lidt op, med en fin pastelblå […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.