IMG_4843


Der bliver virkelig malet for tiden herhjemme. Nu hvor tingene alligevel er fundet frem, har jeg fundet lidt gamle ting, som skulle males – og ja; så havde Rene også lidt gamle sager som jeg syntes kunne trænge til at blive frisket op. For eksempel hans bordskåner.

Jeg elsker at have den slags små projekter. Jeg har altid en hel masse idéer men har altid svært ved at komme i gang. Mest fordi jeg altid syntes man er under en eller anden form for tidspres, der ikke rigtig giver en tid til at sidde flere dage i træk, og for eksempel male.

De færdige resultater kommer selvfølgelig ind på bloggen. Hvor lang tid det lige tager kan jeg ikke lige gennemskue – men tallerkenrækken er færdig nu, og skal bare op og hænge!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.