Dagen i dag har gået med at lave på vores eksamens projekts hjemmeside. Jeg har formået at kode hele skellettet indtil videre. Det ser super fint ud. Præcis som vi havde planlagt… Og samtidig ingen fejl hvis man scanner den i W3 validatoren. Yay! Sådan skal det være. I morgen skal vi til vejledermøde… Bare for synets skyld… Og så skal vi ellers bare lave på hver vores småting. Jeg skal formentlig kode, og nogle af de andre skal nok analyserer og lave designmanual færdig. Men alt dét får vi på plads i morgen ;D … Det har i hvert fald været rigtig hyggeligt at sidde ovre ved Simon i dag. Vi sad der fra 10 til 16:30, så jeg var først hjemme omkring klokken 17:00. Men vi har som sagt også nået meget i dag… Og ja, vi havde det rigtig sjovt samtidig :’)

Her til aften har jeg så bagt pebbernødder igen XD Tænkte jeg ville bage lidt til hvis jeg rent faktisk kommer til at se Nicki inden jul, og nogen til gruppen :) Så nu har jeg i alt 8 bøtter fyldt med pebbernødder XD Haha! Men de skal nok hurtigt blive spist. Der er allerede blevet spist 3 bøtter… Sååee… De er altså også lækre lige at have som en snack her hjemme :) … Og nåeja, så skal min mor også have nogle når jeg tager hjem til dem d. 21 ^_^ … De er ikke helt så krydret denne gang som sidst. Faktisk lidt ærgerligt… Men de smager stadig dejligt.

… I morgen kommer også blandt andet til at stå på arbejde. Og en årlig samtale med min arbejdsgiver. Jeg håber jeg får noget godt at vide… Men også noget der gør at jeg kan forbedre mig på min arbejdsplads. Jeg syntes virkelig at jeg gør mit bedste, og jeg kommer aldrig forsent, eller udebliver fra arbejdet… Så jeg tror det kommer til at gå fint. Ellers måtte jeg da have hørt noget før? … MEN jeg håber det går godt, for jeg elsker virkelig mit arbejde. Det er den bedste arbejdsplads jeg nogensinde har haft, og jeg vil ikke miste den :) Kommer jeg heller ikke til… Men man er jo nødt til at yde noget, for at kunne blive i sin stilling ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.