Nok at se til – skole, arbejde, og praktik

090316

Jeg må indrømme, at jeg syntes man har mere end rigeligt at se til, når man både har arbejde, praktik, og så skolearbejdet der hører til, ved siden af. Lige for tiden har jeg arbejdet på at udfærdige en litteraturliste, som repræsentere den litteratur jeg vil bruge/har brugt i forbindelse med min praktik. Omfanget er kun 450 sider – men det er nok til at min lejlighed drukner i bøger lige i tiden. Nogen af dem man får hentet hjem, viser sig jo, ikke nødvendigvis at kunne bruges. Én ting er sikkert… Det bliver ikke sjovt at skulle slæbe alle bøgerne tilbage til biblioteket når jeg engang skal afleverer dem. De er jo hentet i etaper, men bliver formentlig afleveret på samtid.

Når min litteraturliste er blevet godkendt, vil den blive lagt ud på bloggen, så andre sygeplejerskestuderende vil kunne hente den, og lade sig inspirere hvis de har lyst.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Nok at se til – skole, arbejde, og praktik

    1. Ja det er rigtigt :D Puha! Jeg holder også stadig panden løftet, og tramper afsted :D hahaha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.