De sidste par dage, har bare været et par rigtig gode dage! Jeg har følt jeg har haft mere overskud end jeg længe har haft, og jeg rent faktisk har haft tid til at få slappet af! Noget jeg længe har manglet, hvis jeg selv skal sige det.

IMG_4986

De sidste par dage har stået på masser af sol, og frisk luft. Det har været så dejligt. Jeg brugte blandt andet torsdag eftermiddag på at ride en god tur i militærterrænet/skoven med Laura. Det gik rigtig godt, og det er dejligt at jeg hele tiden ser fremskridt med Lady, efter hendes skade. Turene kan efterhånden blive lidt længere, og der har slet ikke været tegn på halthed det sidste lange stykke tid.

I dag har også været en dejlig dag – og har faktisk også stået i hestens tegn. Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville inviterer Rene på en date i dag. Det er lang tid siden vi aftalte det, men det var først i dag jeg afslørede hvad vi skulle lave på vores date. Vi skulle ud og ride. Eller rettere; Rene skulle ud og ride. For første gang.

IMG_4997

Det gik faktisk rigtig godt, og jeg tror faktisk heller ikke at det bliver sidste gang jeg kan lokke ham med ud på en hesteryg, for han indrømmede da også at det faktisk var lidt sjovt. Og så har jeg ikke engang pyntet på historien.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

 1. Mor says:

  Ja, der dejligt derude på landet.. Den dybe stille ro fra storbyens larm og indtryk ;)

  1. admin says:

   Haha ja bestemt.. Der er dog lige kommet et stort nyt indtog af råger ^^” Men de er dog rykket længere ned mod Knud, så man hører dem kun når man går tur :)

 2. Åhh det lyder som nogen skønne dag med overskud :)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.