Jeg har endelig fundet glæden i træningen! Jeg har altid godt kunne lide at konkurrer mod mig selv, i fx. min løbetræning, men det er alligevel aldrig noget jeg har set frem til at skulle gøre. Det har altid været en opgave i sig selv, at få slæbt mig selv ned i træningscentret for at træne selv. Bagefter har jeg altid haft det meget godt og følt mig glad for at jeg gjorde det – men glæden under selve træningen har ikke rigtig været til stede.

Nu er det dog sket! Jeg har fundet glæden ved træningen! For det første tager jeg med Rene ned og styrketræner, hvilket er hyggeligt i sig selv. Det er ikke fordi vi snakker eller noget. Vi er faktisk ret fokuseret på træningen. Det er bare nemmere at komme afsted når man er to, og jeg føler mig heller ikke helt så lost i øvelserne, når jeg rent faktisk har en med mig, som kan finde ud af det.

Udover at træne med Rene, er jeg også begyndt at træne med min veninde Line. Det er i sandheden med Line, at jeg har fundet den helt store motivation til at træne! Vi er nemlig begyndt at melde os på hold! Indtil videre har det været crosstraining/crossfit, som var super fedt (og voldsomt hårdt – især for de stakkels lår!)! Og så sent som i går, prøvede vi da også lige en boksetime. Dét var lige mig!

IMG_4399

Hele næste uge er også allerede booket godt op med hold. I morgen står den på Stram Op, mandag på Crosstraining/fit, onsdag på Pilates (det er helt nyt for os, så vi må lige se om det er noget vi syntes om), og torsdag på Boksning. Så må vi se om der også skal proppes noget træning ind i næste weekend; men så langt er vi ikke nået endnu.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.