D. 05/04 i år, startede Line og jeg, en indsamling, som havde til formål, at indsamle penge, som vi kunne bruge på, at indkøbe basalt sygeplejeudstyr, som handsker, desinfektions, masker, mv., som vi kunne medbringe på vores rejse til Nepal. Nepal er et af de fattigste lande i verden, og trods vi måske ikke har kapaciteten, som private personer, til at indsamle flere hundrede tusinde kroner til formålet, er vi i det mindste i stand til, at gøre en forskel, sammen med alle dem, som måtte have lyst til at støtte projektet.

Vi har nu indsamlet, hvad vi håbede på, at vi minimum kunne nå, at indsamle inden vores afrejse. Vi er så glade og taknemlige for, at, der er så mange der har ville bidrage til indsamlingen, og har hjulpet med at indsamle hver en krone.

Kan jeg så ikke støtte indsamlingen? Jo – det kan du!

Trods vi allerede har indkøbt en forsendelse med div. basale sygepleje midler, er det ikke for sent, at bidrage til indsamlingen. Selv 1 kr, gør en forskel, og vi modtager derfor stadig meget gerne donationer, som vi kan bruge på, at indkøbe endnu mere basalt sygeplejeudstyr.

Hvordan donerer jeg?

Du kan donerer til indsamlingen på to måder. Enten kan du gå ind på indsamlingens side, lige HER, og trykke “Donate now“.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Synes det er en super fed ide og jeg støtter gerne op.. <3
  Håber det hjælper dig på den store bane og at i får en kanon tur.

  Knus <3

  1. admin says:

   Tusind tak Jeanette <3
   Vi er SÅ taknemlige for, alle jer, som har været så søde at støtte vores projekt <3 Det betyder SÅ meget.

   1. Jeg nyder at kunne støtte jeres gode sag.. så det skal du ikke takke for.. :D

    Knus <3

    1. admin says:

     Det varmer virkelig mit hjerte <3
     Jeg har modtaget en masse af artiklerne i dag, så jeg skriver nok lidt om det i morgen :D <3 Så kan du se lidt af, hvad dit bidrag er gået til :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.