Jeg har (igen) været utrolig stille på bloggen. Jeg har slet ikke haft overskuddet og lysten til at komme herind og skrive. Mest af alt fordi jeg stadig er ved at falde ind i min nye hverdag. Jeg har sådan set mere fritid end jeg havde da jeg var studerende, men jeg er stadig mere træt når jeg kommer fra arbejde end ellers, da jeg bære et langt større ansvar på mine skuldre nu. Desuden forsøger jeg også at komme i gang med at træne igen, og blive bedre til at komme lidt mere ud i stalden. Begge dele går stille og roligt fremad, så ja – jeg er stadig i gang med at skabe den dér hverdag, som bare passer lige til mig. Det bliver nemmere og nemmere for hver uge der går.

5

Jeg har da også været ude og ride lidt på lady, men desværre har hun fået et insektstik, som sidder placeret lige ved overgangen fra hals til hovedet, og derfor får hun fri til den er væk. Det har nemlig dannet en stor bule, som jeg frygter er til gene (kan lukke delvist for luftvejene?) når jeg samler hende i ridningen. Hun har haft sådan et stik før, som også blev abnormt stort, og det gik væk efter 1-2 ugers tid, så nu ser vi an om dette ikke også gør det, eller om dyrelægen må ud og kigge på det igen.

Det går tilgengæld rigtig godt med træningen af Largo. Det er ikke fordi vi gør de store ridemæssige fremskridt. Vi knokler med at det skal være trygt at have en rytter siddende på ryggen, og trygt at skridte med rytter på ryggen. Det er han ved at være rigtig god til – det 4. billede på kollagen ovenover er faktisk det første billede der nogensinde er blevet taget fra ryggen af ham (men langt fra første gang med rytter på). Billedet er taget i dag, hvor jeg lige hoppede op og sad lidt på ham mens han tullede rundt og græssede – bare sådan rent hygge.
Der trænes desuden med at få bygget nogle muskler på ham, så han er parat til at blive udfordret noget mere i ridningen. Men som sagt, tager vi det hele stille og roligt.

I nat skal jeg på nattevagt, så jeg forsøger at få samlet noget energi sammen til det. Jeg har ikke de vilde planer i dag, udover at skulle ned og løbe lidt – ja og så var jeg jo som sagt i stalden i morges. Jeg er ret pjattet med nattevagter, men jeg har fundet ud af, at det kræver man har haft en nogenlunde rolig dag op til, hvis man ikke skal være alt for smadret, på den famøse morgenrunde, hvor vi går rundt og giver morgenmedicin og måler blodtryk, puls, mv. fra klokken 4:30-5:00, til klokken 7:00, hvor vagten slutter.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Mor says:

    Du er sgu en sej ung kvinde – og tålmodig… når det gælder heste ?

    1. Hahahaha XD Jeg er da også tålmodig når jeg er på fx. arbejde ^_^ … Men ja; hestene nyder godt af min tålmodighed ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.