Nu er jeg endelig kommet godt i gang med at løbe. Jeg løber 3 gange om ugen (dvs. jeg indtil videre godt nok har løbet sølle 5 gange – men jeg har også kun knap været i gang i 2 uger).  Men for leden løb jeg med Nicki, og vi kom til at lave en fejl i programmet (vi frøs og kom til at løbe for meget i forhold til hvad programmet forskriver) hvilket resulteret i at jeg fik en lille fibersprængning i underbenet. I går tog vi så ud og løbe alligevel, for jeg skal jo have min motion, for at mit projekt “LEV SUNDT SIMONE!” kan lykkedes. Det gjorde dog forfærdeligt ondt. Jeg overlevede da alle 5 km. Nu er problemet bare således at jeg har forfærdelig ondt i mit knæ. Jeg har altid haft problemer med mit dumme knæ, og det var faktisk grunden til at jeg var nødt til at stoppe til fodbold i tidernes morgen… Men lige nu er det værre end det plejer at være til hverdag. Jeg kan næsten ikke gå op og ned af trapper, og bare det at gå rundt gør afsindigt ondt. Jeg tror måske jeg har belastet knæet, i et forsøg på ikke at belaste min læg.

Jeg har besluttet at springe over den sidste løbetur denne uge, og lade mit knæ og mit ben få ro til mandag. Til gengæld skal jeg på arbejde i dag og i morgen, hvor jeg kommer til at gå rigtig meget (og så tænker jeg at jeg vil gå en lang tur i aften i rask tempo). Så kan det være at mit knæ kan være klar til når jeg skal løbe igen på mandag. For jeg nægter simpelthen at stoppe…

Så er der for øvrigt 2 dage tilbage til vejning. Det bliver spændene. Men er lidt bekymret eftersom jeg fik dårlig aftensmad én dag, og jeg kun har fået løbet 2 ud af de 3 gange jeg skulle på denne uge. Ligeledes har jeg generelt ikke fået bevæget mig så meget denne uge, som sidste uge… Men jeg har dog levet sundt nok hvad angår mad og drikkevare :D Har ikke ladet mig lede i fordærv XD

Rigtig god weekend alle sammen!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

 1. Det har hjulpet mig rigtige meget at lære at modtage kritik. Men klart, det er stadig svært at høre hårde ord om noget, man selv synes er godt.
  Det lyder rigtig træls med dit knæ :( har selv problemer med mit, men bruger at knæbind, der hjælper på det. Har du overvejet at tage til en fysioterapeut? Det ville være rigtig træls at få gjort noget forkert, der ender i en knæoperation.

 2. Tsk tsk Simone altså. Når man er skadet skal man hvile så skaden forsvinder. Det er løbe regel no. uno

  Tænk, hvis du nu havde spruget overforleden (eller måske bare havde gået i stedet) så kunne du måske have haft et par dages hvile. Nu har du måske gjort skaden værre, hvilket betyder længere hvile hvilket betyder mindre motion.

  Tsk, virkelig tsk tsk. God bedring med alt der er gået i stykker ;)

 3. Man skal altid hvile en skade, stor som lille. Jeg har alt for tit ignoreret skader, da jeg spillede håndbold, og det har i sidste ende endt med varige mén. Jeg har måttet gennegå rekonstruktion af en ankel og næste ting på listen er en knæ operation, så vær forsigtig!

  Også hvis du har haft problemer med knæene før, er løb nok ikke den bedste motion mulighed, du kunne vælge. Løb kan gøre med skade end gavn og en omgang powerwalk er ligeså effektivt, men langt mindre hårdt for knæene :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.