Det er ikke engang et år siden jeg sidst var afsted på en fantastisk rejse, men jeg hungre allerede for at måtte afsted igen. Måske er det tanken om, at det bliver det første år, i et par år, hvor jeg ikke skal ud og rejse overhovedet?

Min seneste rejse var sidste år, hvor Rene og jeg var i USA sammen. Det var helt fantastisk. Det var min første rejse med Rene, og i det hele taget Renes første lange rejse. Jeg kunne ikke forstille mig nogen bedre, at have delt de dejlige minder vi sammen fik skabt på vores rejse til USA, med end min søde kæreste <3

img_0744

Jeg var også i Nepal sidste år, med søde Line. Det var virkelig også en oplevelse for livet, trods det på nogle tidspunkter også var noget hårdt. Det var en helt anden måde at rejse på, når man samtidig gjorde frivilligt arbejde; og jeg er SÅ glad for at vi gjorde det. Det er noget jeg vil huske tilbage på, resten af mit liv, på både godt og ondt.

img_5870

Men den rejse som jeg nok vil mindes med størst afsavn, er nok min rejse med min barndomsveninde, Sarah, for 2 år siden, til Japan. Jeg har skrevet utallige indlæg på bloggen hér, om mine fremtidsdrømme, hvor rejsen til Japan flere gange blev nævnt som en af mine helt store drømme for fremtiden. Det har faktisk været en drøm så langt tilbage jeg kan huske, at besøge Japan, og jeg frygtede faktisk, at det ville blive en skuffelse, da jeg først stod og skulle på flyet imod Tokyo. Det gjorde det så afgjort ikke. Det blev herefter et mål for mig, engang at komme til Japan igen.

image

Rene og jeg har da også snakket lidt om, om vi skulle tage ud og rejse til vinter… Men vi snakker samtidig om, om det er på tide at vi begynder at spare sammen til vores eget hus. Der er mange overvejelser på spil, da jeg ikke har lyst til en charterferie i en uge et eller andet sted, og rejser længere væk i længere tid bare koster dét mere. Det er ikke fordi en uges ferie på Kreta (eller et eller andet sted), ikke kan være mega lækkert, men jeg har bare fået smag for de lidt længere, og lidt mere actionpackt ferier, og så vil jeg hellere spare sammen til sådan en rejse igen. Desuden ved vi ikke helt hvor vi ville hen hvis det var. Vi har både snakket Thailand (Det er nu mest Renes ønske – jeg syntes Thailand var lækkert da jeg var der, men efter jeg sidenhen har været i fx. Japan, så syntes jeg alligevel dét var mere spændene), Japan (mest mit ønske, hihi), Vietnam, Filippinerne, Bali, og Indonesien.

Nu må vi se hvad vi ender ud i… Men jeg er nu ret sikker på, at der ikke bliver nogen rejse at blogge om i år – men hvem ved, måske næste år?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.