Jeg har haft en rigtig træls dag i dag. Jeg har været ved ortopædkirurgen, og det gik ikke helt som jeg havde håbet på og forventet. Kort fortalt kommer jeg ikke på skiferie om 2 uger som jeg ellers skulle have været. Jeg kommer ikke på arbejde i… Ja jeg ved ikke hvor lang tid (forhåbentlig snart). Jeg er blevet henvist til en anden ortopædkirurg med henblik på at få undersøgt om jeg skal opereres. Jeg skriver noget mere om det en anden dag. I dag vil jeg bare have lov til at være ked af det, og så vil jeg gøre hvad jeg kan for at se lidt lysere på det hele i morgen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Mor says:

  Årh har så ondt af dig min skat

  1. Det skal du ikke have motski :) Det hele skal nok gå <3

 2. Åh nej :(
  *kæmpe kram*
  Håber dog du snart får en løsning på det ben <3

  1. Tak søde <3
   Ja det håber jeg godt nok også!

 3. Hej Micro

  Jeg skriver da jeg virkelig godt kunne tænke mig at vide hvor du finder tid, inspiration og motivation til at skrive så meget på microcut som du gør? – Jeg kæmper med det selv engang imellem.

  Derudover kunne det være spændende for os læsere at få et lille indblik i hvor mange besøgende der er på bloggen og omkring bloggens udvikling.

  Så hermed to forslag til nye indlæg, et om motivation og et om bloggens udvikling og hvor den er nu ?

  Derudover håber jeg du kommer hurtigt igennem dette, uanset om det kræver en operation eller ej – god bedring!! ?

  1. Hej John,
   Tusind tak for din kommentar :D Og velkommen til! ;)
   Det lyder til at være nogle rigtig gode forslag til blogindlæg. Det vil jeg tage til eftertanke, og se om det ikke er noget jeg kan få skrevet nogle blogindlæg om ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.