3,2,1 år 2009 er begyndt Ö

Tænk engang… Vi er nu i år 2009… Okay… Kan ingen forandring mærke… Men okay, vi er jo også kun igang med den første dag på året. Nå havde I så en god nytårsaften. Min var sku fin :D Den blev holdt i et sommerhus i Tranum, sammen med min bror, og en masse fælles venner. Hygge, hygge… I’m no superman!… Ja sidder lige og ser Scrubs sammen med Mikkel ^^” Det er hyggeligt dagen der på, bare at ligge og slappe af med den slags. Lalala…

Okay jeg har intet at sige, for jeg er egentlig ret træt efter i gårs festligheder, så jeg tror egentlig bare jeg vil slutte nu. Skal også snart have noget mad, og så skal jeg sådan set allerede i seng, for jeg skal nemlig på arbejde i morgen klokken 10 -,-” Spørg mig lige om jeg gider det.. NEJ XD maha! Men… Det er man nød til… No problemo…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.