Tænk engang… Vi er nu i år 2009… Okay… Kan ingen forandring mærke… Men okay, vi er jo også kun igang med den første dag på året. Nå havde I så en god nytårsaften. Min var sku fin :D Den blev holdt i et sommerhus i Tranum, sammen med min bror, og en masse fælles venner. Hygge, hygge… I’m no superman!… Ja sidder lige og ser Scrubs sammen med Mikkel ^^” Det er hyggeligt dagen der på, bare at ligge og slappe af med den slags. Lalala…

Okay jeg har intet at sige, for jeg er egentlig ret træt efter i gårs festligheder, så jeg tror egentlig bare jeg vil slutte nu. Skal også snart have noget mad, og så skal jeg sådan set allerede i seng, for jeg skal nemlig på arbejde i morgen klokken 10 -,-” Spørg mig lige om jeg gider det.. NEJ XD maha! Men… Det er man nød til… No problemo…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.