I dag er det valentinsdag. Hvert år siger jeg ‘naah det er ikke noget jeg praktiserer, dét der valentin‘, og alligevel bliver jeg en smule grebet af stemningen, og plejer at gøre et eller andet pladder romantisk for Rene. Rene gør fuldkommen det samme. Hver gang aftaler vi – ingen blomster! Ingen gaver! Ingenting! Det er endnu ikke lykkedes. Hvert år har jeg fået chokolade eller blomster.

I år gik jeg ind til valentinsdag med et helt andet mindset end jeg plejer. Jeg har nemlig besluttet mig for, at jeg vil tillade mig selv at nyde en dag med min søde kæreste, og hvorfor ikke udnytte muligheden nu hvor den byder sig, i form af valentinsdag? Jeg tror vi er gode til at vise hinanden at vi elsker hinanden til dagligt, men hvorfor ikke dedikerer en hel dag til kærlighedens tegn?

Hel dag er måske så meget sagt. Valentinsdag faldt jo på en onsdag i dag, hvilket der betyder arbejde og staldvagt (for Rene i hvert fald – jeg er jo stadig bundet til sofaen), så det er selvfølgelig kun morgentimerne og aftentimerne vi havde sammen. Jeg syntes dog vi fik udnyttet tiden godt sammen.

Normalt spiser Rene morgenmad på hans arbejde. Han ruller normalt bare ud af sengen og smutter på arbejde. I dag var lidt anderledes. Vi spiste koldthævede boller sammen, og drak en kop te, inden han tog afsted. Det var virkelig hyggeligt.

Jeg havde godt nok tænkt lidt over hvordan i alverden jeg skulle få fat i en lille ting til Rene, nu hvor jeg ikke selv kunne gå ud og købe ind. Heldigvis har jeg den sidste uge modtaget en masse fødselsdagsgaver til min familie, som jeg har haft Rene til at hente for mig på posthuset, så jeg bestilte også hans valentinsdag gave på nettet, og sendte ham ganske uvidende ned og hente den selv. Det var bare en lille ting. Jeg havde sat gaven, et lille kort jeg havde tegnet (det er meget svært at ligge ned og tegne forøvrigt), og en lille pakke lyserøde kyskager, frem til ham da han kom hjem.

Enten vidste Rene at jeg pønsede på noget, eller også havde han bare valgt at gøre lidt ekstra ud af denne dag, ligesom jeg. Jeg fik i hvert fald en kæmpe pose bland selv slik af Rene, med alt mit yndlingsslik, og en flot kobber stempelkande. Det var alt for meget. Jeg blev virkelig glad, og overrasket over at han har valt at gøre så meget ud af en gave til mig.

Til aftensmad fik vi hjemmelavet ravioli (jeg har nemlig fået en pastamaskine af min storebror (!!), og en ravioliform af min mor og Bøje, i fødselsdagsgave). Det var super lækkert. Selvom Rene var kommet til at købe hytteost i stedet for ricotta – men nu ved vi da at det også kan gå som fyld.

Resten af aftenen står på hygge sammen på sofaen. Jeg glæder mig til at vi snart kan komme ud og lave noget andet sammen. Hvad jeg ikke ville gi’ for bare at komme ud og gå en tur i naturen. Forholdene er dog som de er, og når det er film vi kan sidde og hygge og se sammen, så er jeg også meget glad og tilfreds med det.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.