Ovenpå forskrækkelsen med Largo i mandags, syntes jeg lige at det er på sin plads at der kommer et lille indlæg omkring hvordan det er gået siden hen. Faktisk er der sådan set ikke så meget at skrive – alt er gået godt med Largo. Han opfører sig som om han aldrig har været skidt tilpas. Jeg er virkelig glad for at det hele løste sig, og situationen ikke udviklede sig til noget værre.

Mine fødder gør også knap så ondt efterhånden. Heldigvis har jeg nogle gode arbejdssko, som gjorde det udholdeligt at være på job i går, og i dag er vablerne efterhånden så svunden ind, at jeg også kan have almindelige sko på. Så alt er faktisk efterhånden godt igen!

Resten af min uge kommer til at stå på job (har en enkelt fridag, fredag – som jeg selvfølgelig regner med at skulle bruge i stalden), så jeg er bestemt beskæftiget. I dag og i morgen er aftenvagter, så jeg kan heldigvis få nydt lidt af det fantastiske vejr, inden jeg skal møde.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.