Så er der gået samlet tre uger, og vægten siger 84 kg. Jeg er godt tilfreds med at have smidt 900 gram. Især taget i betragtning af at jeg har haft to dage i denne uge hvor jeg har spist kage, og is til henholdsvis kobberbrylluppet og da jeg var ude og spise hos Renes forældre.

Jeg tænker at jeg er nødt til at begynde at tænke på at sætte tempoet på vægttabet, hvis muligt, en smule ned, så jeg finder et stabilt punkt hvor jeg taber ca. det samme hver uge. Jeg ved godt at 900g ikke er meget i forhold til hvor meget jeg vejer – men jeg tænker at hvis det skal være et holdbart, og ikke mindst sundt vægttab, skal jeg nok forsøge at finde et stabilt leje.

Jeg styre fortsat udelukkende mit vægttab via kosten. Jeg er ved at have fundet en god rytme, og jeg må virkelig indrømme at det gør det meget nemmere, at Rene også er i gang med hans livsstilsændring, omend det er af noget andre grunde. Heldigvis kræver begge vores mål lidt af de samme kostprincipper. Jeg har aldrig lagt skjul på at jeg desværre lider af PCO,(som også har nogen indflydelse på mine vægtproblematikker), og flere studier tyder på at et øget indtag af protein, og færre kulhydrater end ellers anbefalet, er fordelagtig for kvinder med PCO. Det samme gælder for de mål Rene gerne vil nå med sin kostændring.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kg Uge 5: XX kg (- XX kg) Uge 10: XX kg (- XX kg)
Søn d. 6/5: 86,4 kg (-2,3 kg) Uge 6: XX kg (- XX kg) Uge 11: XX kg (- XX kg)
Fre d. 11/5: 84,9 kg (- 1,5 kg) Uge 7: XX kg (- XX kg) Uge 12: XX kg (- XX kg)
Fre d. 18/5: 84 kg (- 0,9 kg) Uge 8: XX kg (- XX kg) Uge 13: XX kg (- XX kg)
Uge 4: XX kg (- XX kg) Uge 9: XX kg (- XX kg) Samlet vægttab: – 4,7 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. 900 gram er da flot!
  Bare tag 500 gram i ugen, det er 2 kg om måneden. Det er ihvertfald holdbart, og sundt.
  Jeg vejer mere end dig kan jeg se, og nogle af mine uger går det jo meget ned i vægt, og andre uger ganske få 100 gram eller ja som for 2 uger siden, + 500 gram.

  1. Du ser også ud til at være noget højere end mig :D og jeg kan på billederne se, at du generelt ser meget sundere ud end mig ^_^ … Alt mit fedt sidder stort set på maven og overarmene XD … Jeg tror seriøst mine organer skriger på hjælp med al den abdominale fedt XD

   Men jeg tror faktisk gerne jeg vil have det til at gå endnu langsommere når jeg er kommet ordentlig i gang :) Jeg tænker jeg egentlig bare gerne vil tabe 200-300 gram om ugen. Jeg vil hellere have at det går langsomt, og jeg så får nogle gode holdbare rutiner… Men ja lige nu er der vidst fart over feltet med kiloene, men det tror jeg er meget typisk her i starten.

   Tusind tak for din søde og opmuntrende besked <3

   1. Helt enig, man kan sagtens smide meget på én uge, men det er jo ikke sundt at hver uge smide 1,5-2 kg i en længere periode, krop, og sind skal lige følge med.
    Jeg har det fint med et vægttab på -500 gram hver uge, eller 400 er også fint. Stille og roligt, man skal mentalt også være med, netop for at rutinerne kan “gro sig fast”

    Jeg ved ikke hvor høj du er, jeg er kun 173 :) Min krop er også blevet sundere, det kan jeg se på mine før og efter/nu billeder. Men jeg har haft meget af mit siddende på lår, og mave.

    1. Ud fra dine billeder ser det i hvert fald ud til at du er ved at have fået dig en rigtig flot, sund og stærk krop :) <3 Jeg er kun 167 ^_^ Så du kan nok regne ud, at med mine nogen og 80kg liggende fasttømret om maven, så er jeg et lille æble XD ... Mine ben (især læg - mine lår er blevet lidt kvabsede på indersiden) passer til en slank krop, så jeg er helt forkert skruet sammen XD.

     Jeg tror også jeg ville syntes 400-500gram var et fint vægttab hver uge når man gør som dig :) Jeg tænker bare det hurtigt kan blive for meget, når man som mig, kun kan gøre noget ved kosten, og ikke noget ved motionen grundet min skade :( Men nu ser vi :) Det kan være jeg også kommer til at syntes det er passende for mig - det må tiden vise - det kommer an på hvilke rutiner og gode vaner der "sætter sig fast".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.