Jeg har en rigtig off-dag i dag. Føler mig trist, træt, og nedslidt. Jeg har ondt i mit knæ, og kan slet ikke magte udsigterne til at skulle på arbejde. Jeg sidder og prøver at forberede mig til den ene af de tre eksamener jeg skal til i denne måned, men kan slet ikke koncentrerer mig, og jeg syntes faktisk bare det hele er noget tis lige nu… Pueha… Jeg hader den slags dage ^^”

… Men i går var lige modsat. I går var en rigtig sjov dag. Jeg var nemlig til Lauras dåb (en af pigerne jeg rider med). Det var meget sjovt at se en voksen dåb – selv om det var ret lang tid vi skulle være i kirke. Vi var hjemme ved Lauras familie bagefter, hvor vi fik lækker mad, og hyggede. Det var nu meget dejligt. Og dagen forinden havde jeg sovet ved Trine (den anden pige jeg rider med ^^”), da hun bor lige ved siden af den kirke vi skulle i om morgenen…

Nå… Jeg må hellere videre med projektet. Nogen der lige gider sende noget positiv energi til mig? ^_^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Desværre ingen positiv energi jeg kan dele med dig herfra, har nemlig selv præcis sådan en dag.

    Men ville sige mange tak for din ros af mit juledesign – som jeg nu bør få lavet om igen igen.

    Må også hellere komme i gang med at få gang i bloggen igen – kunne være jeg skulle udnytte min tid på skolen til det.

    Nogen god idé til at jeg kan tage mig sammen? Hvad motiverer dig til at blogge i de her møkre, grå og triste tider?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.