Dette bliver det sidste vægt-update indlæg de næste tre uger. NU tager vi nemlig på ferie, hvilket betyder; 1. Jeg er ikke i besiddelse af en vægt, 2. Jeg er ikke interesseret i at funderer for meget over min vægt i mens jeg er på ferie, 3. Bare fordi!

Denne uge har budt på både indflytterfest, og 80 års fødselsdag, hvilket har betyder massere lækkert mad, sodavand, og desserter. Det har virkelig været lækkert, men også meget øv for vægten, selvom jeg har prøvet at holde lidt igen, med at skubbe i hovedet. Vægten lyder i denne uge på 71,3 kg. Kun et par hundrede gram er røget – men trods alt stadig et vægttab.

Men som sagt bliver der ikke snakket om vægten de næste 3 uger. I stedet vil der formentlig komme en masse indlæg om vores ferie til Japan! Jeg håber på at kunne holde ligevægten mens jeg er på ferie, men jeg har ikke tænkt mig at bruge en voldsomt masse energi på at tænke på det – så må jeg smide de ekstra kilo når jeg kommer hjem, hvis jeg ender med at tage nogle på. Jeg har alligevel allerede lang vej til det endelige mål.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgUge 18:Uge 23
Fre d. 03/08: 71,5 kg (-0,7 kg)Uge 19:Uge 24
Fre d. 10/08: 71,3 kg (-0,2 kg)
Uge 20:Uge 25
Uge 16:Uge 21:uge 26
Uge 17:Uge 22:Samlet vægttab: – 17,4 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.