Jeg har tabt 300 gram i denne uge. Det er ikke meget (og faktisk præcis hvad jeg skal tabe om ugen), men jeg er alligevel imponeret over, at jeg ikke har taget på. Jeg har det sidste stykke tid overhovedet ikke været motiveret for mit vægttab. Jeg har ikke orket at lave mad (hvilket betyder det ofte bliver de nemmer løsninger – og som desværre ikke altid er de sundeste), og samtidig har jeg stort set ligget ned hele ugen, grundet mit åndssvage ben.

Mine portionstørrelser, og mængder af mad, må dog stemme overens med den forbrænding jeg har når jeg overhovedet ikke laver noget, siden jeg har formået ikke at tage på – og ovenikøbet har tabt mig det jeg skulle!.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal komme videre herfra. Om jeg bare skal accepterer at det ikke er lige nu jeg skal tabe mig ret meget mere, og bare kæmpe for at holde vægten, eller om jeg skal forsøge at tage mig sammen, og finde ny inspiration et sted. For mit vedkommende handler det jo rent faktisk bare om maden, da jeg jo er begrænset af mit ben. Det betyder at jeg ikke skal finde energi, og motivation til at lave andet træning end mit genoptræning (som jeg dog er meget motiveret for!), men bare skal finde motivationen og inspirationen til at lave noget lækkert og sundt mad.

Mit næste delmål er stadig 60 kg, og jeg giver ikke op. Måske beslutter jeg mig bare for at holde vægten et par måneder, til jeg føler jeg har lysten og motivationen til at tabe mig igen. Jeg har ikke helt besluttet mig endnu.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kg Fre d. 04/01: 62,1 kg (- 0 kg) Uge 35:
Fre d. 23/11: 64,6 kg (-0,7 kg) Fre d. 11/01: 61,8 kg (- 0,3 kg) Uge 36:
Fre d. 07/12: 64 kg (-0,6 kg)
Uge 32: Uge 37:
Fre d. 14/12: 62,6 kg (-1,4 kg)
Uge 33: Uge 38:
Fre d. 21/12: 62,1 kg (-0,5 kg)
Uge 34: Samlet vægttab: – 26,9 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.