Denne uge har budt på kage og slik intet mindre end 4 ud af 7 dage! Jeps! Denne uge har ikke ligefrem været sund. Jeg har været til en del familiearrangementer hvor der er blevet serveret kage mv. og så har jeg været i biografen med mine to barndomsveninder som jeg ikke har set længe, så pludselig bød en ganske almindelig tirsdag på sushi og bland-selv-slik. Bedre bliver det nok heller ikke af, at jeg for første gang i flere måneder var til fest i weekenden hvor jeg drak alkohol (den søde af slagsen – så værre bliver det ikke), og spiste alle de chips jeg havde lyst til.

Jeg vil ikke have dårlig samvittighed over det, selvom det selvfølgelig har stor indflydelse på denne uges vægtresultat. Jeg besluttede mig for helt fra starten af, da jeg begyndte at tabe mig, at det skulle være baseret på en sundere livsstil i min hverdag med mindre sukker/kulhydrater, men at jeg stadig skulle kunne tillade mig at ligge tankerne omkring sunde madvare til side når fx. jeg var til fest. Denne uge har jo på mange måder også været atypisk, fordi jeg netop har skulle til så mange forskellige ting. Det er jo langt fra hver uge, at jeg spiser usundt så mange dage. Desuden har jeg gjort som jeg har lovet mig selv – alle øvrige dage har jeg spist sundt, og ikke bare overgivet mig til det usunde, bare fordi jeg alligevel har spist usundt så mange dage i denne uge.

Vægten siger i denne uge 69,8 kg. Det vil sige et vægttab på 0,6 kg. Det betyder kun 800 gram fra det næste delmål, så jeg må hellere gå i gang med at overveje hvad den næste milepæl herefter skal være.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgUge 18:Uge 23
Fre d. 03/08: 71,5 kg (-0,7 kg)Uge 19:Uge 24
Fre d. 10/08: 71,3 kg (-0,2 kg)
Uge 20:Uge 25
Fre d. 07/09: 70,4 kg (-0,9 kg)
Uge 21:uge 26
Fre d. 14/09: 69,8 kg (-0,6 kg)
Uge 22:Samlet vægttab: – 18,9 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.