Der er fortsat ingen motivation for at yde noget til mit vægttab. Jeg tror at lige nu, skal jeg bare se mig tilfreds med et holde vægten, og i det mindste ikke tage på. Jeg syntes stadig at det er en stor blop jeg ser i spejlet, og lige fortiden er jeg sikker på at jeg har taget mindst et kilo på, hver uge jeg stiller mig op på vægten. Jeg syntes min mave vokser og vokser.

Jeg har ikke gjort noget ved kosten, og spiser som jeg plejer, så jeg tænker egentlig at det eneste der spontant kan give mig vægttab nu, er yderligere restriktioner i hvad jeg spiser, eller daglig motion. Ingen af delene er desværre realistisk.

Jeg ville under ingen omstændigheder kunne overholde yderligere restriktioner i min kost, i det lange løb. Selvfølgelig ville jeg da kunne i et par måneder, og så ville jeg da også tabe mig, men straks jeg ikke ville orke det mere, ville jeg jo komme til at tage det hele på igen. Det er ikke holdbart, og ej heller den måde jeg har lyst til at gribe det hele an på. Pointen er jo netop at min vej til vægttabet, skal være af en sund og fornuftig livsstil, og ikke en slankekur, eller andre uholdbare løsninger.

Daglig motion ville jeg sådan set gerne have! Jeg ville elske at kunne foretage mig noget aktivt dagligt, men med min skade i benet er jeg ret begrænset. Når jeg har været på arbejde er der ikke meget at give af, fordi smerterne simpelthen overmander mig. Weekenderne (som jeg ikke arbejder) bruger jeg for det meste på at restituerer, og hvis jeg er heldig kan én af dagene da også byde på 10 minutter til hest, eller en kort gå tur rundt om blokken.

I næste uge bliver min vægt-update lavet en dag tidligere en normalt, nemlig om torsdagen, da jeg ikke er hjemme fredag morgen.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kg Fre d. 04/01: 62,1 kg (- 0 kg) Uge 35:
Fre d. 23/11: 64,6 kg (-0,7 kg) Fre d. 11/01: 61,8 kg (- 0,3 kg) Uge 36:
Fre d. 07/12: 64 kg (-0,6 kg)
Fre d. 18/01: 61,8 kg (-0 kg)
Uge 37:
Fre d. 14/12: 62,6 kg (-1,4 kg)
Uge 33: Uge 38:
Fre d. 21/12: 62,1 kg (-0,5 kg)
Uge 34: Samlet vægttab: – 26,9 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.