… *Trommehvirvl*…

… Købt hus!

Jeg havde jo egentlig lovet, at der ville ske en masse på bloggen her i løbet af min sommerferie, og nu ebber min ferie mod enden, og jeg har intet fået lavet herinde overhovedet. Det har der, som du kan læse, været en rigtig god forklaring på! Der har været rigeligt at se til i forbindelse med huskøbet! Og jeg har ikke turde at skrive noget herinde, før bank og advokat, havde godkendt købet. Det skete så endeligt i går aftes! Rene og jeg er nu officielt husejere, med overdragelse af nøglen allerede i november!

Det er slet ikke til at fatte. Knap tre års søgen, er nu endelig kommet til en ende, og vi kan endelig kalde os husejere. Jeg tror simpelthen ikke, at jeg kommer til at fatte det, før jeg fysisk står med nøglen i hånden, og første gang skal låse os ind i vores nye hus.

Jeg kan slet ikke få armene ned! Jeg er simpelthen så glad helt ind i knoglerne! ENDELIG har vi fundet et fantastisk sted at slå os ned! ENDELIG kan vi flytte ud af byen, og ud på landet! Jeg glæder mig til at slippe for byens larm, og mange mennesker. Jeg glæder mig til at vågne til udsigten ud over markerne, og med muligheden for at tage en spadseretur op til vores egen lille skov. Der er så uendelig mange ting jeg glæder mig til!

Jeg vil dog gøre dette indlæg kort, for det bliver først rigtig spændene at høre om, når vi skal i gang med de forskellige projekter der venter når var har overtaget huset. Glæd jer til at blive bombarderet med billeder, og blogindlæg i novembermåned!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Fantastisk!!! Kæmpe tillykke med det ?

  1. TUSIND tusind tak!
   Du skal være velkommen til at komme og besøge mig <3

 2. Motter says:

  Endnu en gang tillykke. Dejlig naturperle I har fundet. Vi er fan ❤️… Det bliver Jarki, Yoda, Vidar og Embla også, når de skal i ferie pleje ??

  1. Ja vi glæder os også til at skulle have dem i feriepleje! <3 Men nu er det vidst lige os, og vores dyr der skal i feriepleje hos jer først XD haha!

 3. Hvor er det spændende! Tillykke med det ??

  1. Tusind tusind tak! Vi er også bare så glade og spændte! Men lige nu er vi travlt beskæftiget med flytning fra lejligheden og ud til min mor, hvor vi skal bo den næste måned i hvert fald ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.