Dagens tip er rettet imod WordPress brugere (igen). I dag omhandler dagens tip forslag til dine læsere, om hvad de ellers ville kunne lide, udfra det indlæg de lige har læst. Forvirret? Det jeg taler om, er fx. den linje du finder under dette indlæg hvor der står “You might also like”, hvorefter der figurer 4 forslag med billeder.

Eksempel på “linkWithin”.

Det er faktisk ganske simpelt, at få anskaffet til din blog. Alt du skal gøre er følgende:

Billede af formularen som du skal udfylde på hjemmesiden.

Gå til LinkWithin.com og udfyld formularen som du bliver præsenteret for i højre side af hjemmesiden.

Dette skal du udfylde felterne med:

Email: Her skriver du din mailadresse
Bloglink: Her skriver du linket til din hjemmeside
Platform: Her vælger du WordPress (self-hosted)
Width: Her skal du vælge hvor mange blogindlæg, som skal foreslåes i bunden. På eksemplet fra min egen hjemmeside er den sat til 4 stories.

=> Når du har udfyldt alle felterne trygger du ‘Get widget’.

Du bliver ført videre til en side, hvor det er muligt at downloade pluginen.

Du bliver herfter ført videre til en guide som meget fint udpensler hvorledes du bærer dig ad med, at installerer den plugin der skal bruges – men nu udpensler jeg det også gerne på dansk.

Først skal du downloade det plugin, som du skal bruge til at gøre det muligt. Det gør du ved at klikke “1. Download linkwithin.zip, and save it on your computer.”. Gem zip-filen et sted, hvor den er nem at finde frem igen. Husk at zip-filen Ikke skal udpakkes.

Når du har klikket “add new” under plugins, vil du kunne se et undermenu punkt i venstre side af skærmen som hedder “uploade”

Login på dit administratorpanel på wordpress => Gå til plugins => Add new => Upload => Gennemse => Vælg zipfilen “linkwithin.zip” som du lige har downloadet => Install now => Activate => Og vupti! Så har du sørme også “linkWithin” på din blog! God fornøjelse med det.

Smid gerne en kommentar hvis du finder det brugbart, eller har forslag til andre hjemmeside tips.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.