199

Jeg glæder mig rigtig meget til søndag. Der får jeg en rigtig dejlig kat på prøve i en uge. Så skal vi se om det kan fungerer for katten, og for Nicki, jeg og pigerne (ref. til mine søde små hamster piger). Det håber jeg det gør, for det er en rigtig dejlig kat. Jeg kender katten i forvejen, da min veninde og hendes familie ejer den.

Katten hedder Kika, og vi kalder den i dagligdagen “handikat”. Det er et sjovt lille kælenavn den har fået, fordi den faktisk har fået en hjerneskade, på baggrund af den hårde opvækst (Min veninde og hendes familie, reddet den fra døden i Østrig, hvor den led under et alvorligt angreb af øremider mv). Det betyder den ikke kan gå lige. Men dens leve standard er alligevel på højde med almindelige kattes, og den trives.

Grunden til at jeg, er så heldig at få den på prøve, er at den bliver væk når den kommer udenfor, og det vil min venindes familie ikke byde katten længere. Den kan ikke finde hjem ganske enkelt, og trives overhovedet ikke udendørs. Derfor skal hun prøve, at bo hos os, i vores lejlighed som indekat.

give-away02

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.