Give-away: Vind 100 kr

I anledning af, at det i dag er Microcut.dk’s fødselsdag (bloggen har nu eksisteret i 6 år), har FabFashion.dk sponsoreret en flot give-away til mine kære læsere. Du har muligheden for at vinde et gavekort på 100 kr til fabfashions webshop. Der er mange fede ting derinde, og også lækre tilbud at finde.

For at deltage i give-away skal du blot gøre følgende:

 • Være fast læser af min blog via Bloglovin (klik her) – påkrævet for at deltage.
 • Skriv en kommentar til dette indlæg (husk at tilføje din korrekte email i mailfeltet, så jeg kan kontakte dig når konkurrencen slutter, hvis du er vinderen) – påkrævet for at deltage.
 • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du skrive et indlæg på din egen blog, som linker både til Fabfashion.dk, og min give-away. Du skal smide linket til dette indlæg som en kommentar til dette indlæg. – Valgfrit.

Denne give-away slutter d. 11/05-2013, hvor vinderen vil blive udtrukket. Held og lykke!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

26 thoughts on “Give-away: Vind 100 kr

 1. Tillykke med bloggens fødselsdag! :D Jeg vil meget gerne deltage i din konkurrence – følger dig allerede på BlogLovin’ :)

 2. Hej og tak for invitationen til at deltage i din fine giveaway…krydser alt, hvad der krydses kan i håbet om massevis af held og bunker af lykke.
  Har desværre ikke en blog, så jeg har ikke kunnet dele din giveaway her. Har delt på Facebook…så hvis det giver et ekstra lod, jubler jeg. Det kunne være så fint at få et tilskud til den sorte bad t-shirt:)
  Hilsen Marlene, 1i11e.1u11e@hotmail.com

 3. Puha, vi bliver jo efterhånden gamle bloggere ^^” – Tillykke med det, jeg vil da også lige skynde mig at deltage, det kan vist lige nås endnu :D

 4. Hej, så fik jeg mig endelig taget sammen til at melde mig til. Jeg har dog fulgt din blog gennem længere tid uden at være tilmeldt, men det er jeg nu. :) Og med i en konkurrence også(håber jeg)..woohoo.

  KH Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.