818

Der er lige kommet sådan en basse her, ind af døren! :D Jeg har helt hjertebanken fordi jeg har glædet mig sådan (og fordi jeg umiddelbart er ved at dø over den eksamen jeg har på fredag XD)! Det var ellers lige før den ikke kom, da der ved en fejl ikke var kommen en adresse på pakken, og kun et postnummer. Leverandøren ringede til mig – og han havde lige været igennem byen, så han mente ikke han kunne nå forbi med den. Jeg blev lidt nedslået og sagde at det kunne han selvfølgelig ikke gøre for, men det kunne være dejligt hvis han nåede det. Så sagde han pludselig, at han ville komme med den (jeg tror han forbarmede sig over mig, fordi jeg lød så ulykkelig ^^”), og så kom han med den 10-15 minutter efter. SÅ sødt gjort af ham. Jeg gav ham en sodavand til resten af turen, nu hvor han var så sød, at vende om, og gøre hans egen arbejdsdag mere stressende for at leverer en pakke til mig.

819

OG HER ER DEN SÅ! Eller her er indpakningen i hvert fald. Min nye iPhone 5s! Jeg har desværre ikke rigtig tid til at lege med den i dag, pga. at jeg skal nå at læse rigtig meget i dag! Men det er dejligt at have den hjemme nu, så jeg kan få den med på ferie ^_^

Deltag i min give-away hvor du kan vinde en lækker blondekjole hér!

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.