818

Der er lige kommet sådan en basse her, ind af døren! :D Jeg har helt hjertebanken fordi jeg har glædet mig sådan (og fordi jeg umiddelbart er ved at dø over den eksamen jeg har på fredag XD)! Det var ellers lige før den ikke kom, da der ved en fejl ikke var kommen en adresse på pakken, og kun et postnummer. Leverandøren ringede til mig – og han havde lige været igennem byen, så han mente ikke han kunne nå forbi med den. Jeg blev lidt nedslået og sagde at det kunne han selvfølgelig ikke gøre for, men det kunne være dejligt hvis han nåede det. Så sagde han pludselig, at han ville komme med den (jeg tror han forbarmede sig over mig, fordi jeg lød så ulykkelig ^^”), og så kom han med den 10-15 minutter efter. SÅ sødt gjort af ham. Jeg gav ham en sodavand til resten af turen, nu hvor han var så sød, at vende om, og gøre hans egen arbejdsdag mere stressende for at leverer en pakke til mig.

819

OG HER ER DEN SÅ! Eller her er indpakningen i hvert fald. Min nye iPhone 5s! Jeg har desværre ikke rigtig tid til at lege med den i dag, pga. at jeg skal nå at læse rigtig meget i dag! Men det er dejligt at have den hjemme nu, så jeg kan få den med på ferie ^_^

Deltag i min give-away hvor du kan vinde en lækker blondekjole hér!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(13) Comments

 1. Tillykke med den! Håber den bliver lige så god en ven, for dig, som min er for mig ^_^

  1. admin says:

   Jeg er allerede super glad for den! :D Den er skøn!

 2. SÅ lækkert med en ipone 5s :-D Håber du bliver glad for den!

  http://www.kunsanne.blogspot.dk

  1. admin says:

   Jeg er bare sindssygt glad for den! :D
   Det er VIRKELIG en lækker telefon!

 3. Held og lykke med eksamen, håber den nye selvvalgte gave kan opmuntre lidt :D

  – Anne

  1. admin says:

   Pueha… Det gik som det gik til eksamen. Håber bare jeg bestod…
   Men ja! Men dejlige gave til mig selv, er helt fantastisk! Redder virkelig humøret ^_^

  1. admin says:

   Haha :D Jeg er også bare glad for den!

 4. Weee…. så er vente tiden forbi.. jeg hader ventetid.. :P

  Mega sødt af ham at komme med den, han er jo en helt..
  Når først man ved at sådan en pakke er lige på trapperne, så er man jo ved at gå ud af sit gode skind..

  Sender en masse kærlighed og ro.. Den eksamen skal nok gå godt.. husk at træk vejret..

  Knus <3

  1. admin says:

   Tusind tak søde <3 Al kærligheden og roen var tiltrængt! Nu er den klamme eksamen heldigvis overstået (i hvert fald for denne gang). Så må jeg bare håbe jeg ikke skal op til den igen XD ... men nu må vi se når jeg får svar om 3 uger.
   Og ja! Han var virkelig en helt ham DHL manden :D

 5. Tillykke med den , købte den selv for nylig og er så glad for den :)

  / Liselotte

  1. admin says:

   Nice! :D
   Hvilken far købte du?

 6. […] har slet ikke fået fortalt, at jeg har fået ny telefon! Det var så tiltrængt. Min Stakkels Iphone 5s, fik ligesom det sidste nådesstød da jeg blev ramt af en cykel for nogle måneder siden. Den […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.