Hold nu op hvor har det regnet meget i dag! Nærmest non-stop. Så er efteråret rigtig kommet til os. Jeg er ikke fan. Dog kan jeg godt komme i tanke om nogle gode ting ved efteråret/vinteren.

Der drikkes generelt mere te på denne årstid. Te er altid godt. Dynen føles blødere, bedre og varmere om efteråret. Sofaen er mere tiltrækkende end sædvanligt. Der er mere inde-tid med dem man holder af – måske mere af tvang end af lyst, men når først man er inde og hygger sig, så er det jo meget dejligt.

Selv om efteråret for det meste er ret koldt og vådt, kan det også være smukt at ride om efteråret. Alle de flotte farver, og nuancer som findes i naturen er fantastiske at nyde på en solskinsdag!

Men grunden til, at det egentlig gik op for mig at nu var det for alvor efterår, var at hestene i stalden, i dag skal være inde om natten, for første gang siden sommeren! Det er meget arbejde at skulle fodre og vedligeholde stalden, men også meget hyggeligt og rart.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.